• Новинка
YOUWEN Калъф за мобилен телефон Great Mirror Clear View Хоризонтален Флип ПУ Кожен калъф за Xiaomi Redmi 6, с притежателя (злато) (Цвят : Rose gold)
zoom_in

YOUWEN Калъф за мобилен телефон Great Mirror Clear View Хоризонтален Флип ПУ Кожен калъф за Xiaomi Redmi 6, с притежателя

BGN 35.60

Продукти
check Налично за поръчка

Водоустойчив калъф.Калъфи за мобилни телефони.Звезден случай.Пълно покритие на Кейса.Калъф за зарядното устройство. 100% Високо качество и добра цена Калъф за телефон Добра производителност Правилната инсталация е важно за успешното използване.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.1. Прозрачна капачка, бърз преглед на повикване, дата, час и т.н. 2. Лесен за използване, елегантен дизайн.Защита от пръстови отпечатъци. 3. Идеално се съчетава с форма на вашия телефон и го прави персонални и поглощающим 4. Той може да предпазва задната част на телефона и рамка от пръстови отпечатъци, надраскване, прах, удар и износване на 5. Уникален дизайн позволява лесен достъп до всички бутони, контроли и портове, без да се налага да се корпус.

Те също купуват с този продукт..