• Новинка
Мобилен Телефон Флип Калъф за Xiaomi Redmi K40 Портфейла Защитен Калъф,Изкуствена Кожа Магнитна Обтегач Предпазен Калъф, TPU устойчив на удари Скоба Слот За карти Калъф за ?
zoom_in

Мобилен Телефон Флип Калъф за Xiaomi Redmi K40 Портфейла Защитен Калъф,Изкуствена Кожа Магнитна Обтегач Предпазен Калъф,

BGN 18.80

Продукти
check Налично за поръчка

Вид на чантата защитен калъф притежателя слот за карти магнитни обтегач калъф за телефон от 10 карти на калъф за мобилен телефон sutible за Xiaomi Redmi K40. Функция поставка ви позволява да освободите ръцете си и лесно да гледате видео клипове. Защита на 365 градуса - Скрийте всички страни и ъглите на вашия телефон,защитете го от прах,надраскване, удари и дневни щети.Благодарение на силната магнитна адсорбция калъф надеждно заключени,че отлично предпазва екрана.Изработен от висококачествена изкуствена кожа и мека вътрешна обвивка, TPU,осигуряване на високо качество на опит и комфортно усещане за допир.Лесен достъп до всички пристанища, контроли и бутони, без да махате на корпуса.Лесно се установява и отстранява.Функция : 1. Многофункционален удароустойчив и пада на калъф за мобилен телефон, подходящ за Xiaomi Redmi K402. Функционална поставка предоставя различни ъгли на видимост, лекота на гледане на видео "свободни ръце" или общуването в чат е 3. Калъф за телефон със слот за карта лесно за използване.Излизате на разходка или на вечеря, просто оставете своя тежък портфейла или портмонето си у дома. Висококачествена изкуствена кожа от вътрешната обвивка TPU, което е сигурен и защитен, модерен, която е добра за вашето телефона5. Точно изсечен за лесен достъп до всички бутони, контроли и портове Опаковка в комплекта : 1 x калъф за мобилен телефон в комплекта не е включена.

Те също купуват с този продукт..