• Новинка
4ШТ От Неръждаема Стомана Метални Дръжки на Машината Регулируеми Определяне на дръжка Външна резба M6 Зажимная дръжка(20 мм)
zoom_in

4ШТ От Неръждаема Стомана Метални Дръжки на Машината Регулируеми Определяне на дръжка Външна резба M6 Зажимная дръжка(20

BGN 8.31

Продукти
check Налично за поръчка

Изработен е от неръждаема стомана, коррозионностойкий и устойчив на абразия, издръжлив на употреба. Изработен е от неръждаема стомана, коррозионностойкий и устойчив на абразия, издръжлив на употреба. Изработен е от неръждаема стомана, коррозионностойкий и устойчив на абразия, издръжлив на употреба. Изработен е от неръждаема стомана, коррозионностойкий и устойчив на абразия, издръжлив на употреба. ?Регулируема регулиране на дръжката положение се използва главно за механични работи части разпоредби, височина, etc. Изящна изработка, всеки край може точно да се гайка , без да вредят на ядки. Тази дръжка е особено подходящ за ъгъл на завъртане на лоста на покрива, поради недостиг на места. ?Обхват на приложение : например, опаковъчни машини, универсален ножевой мелница, машини, заваръчна техника, печатащи устройства, деревообрабатывающее оборудване, опаковъчни машини, красильное обзавеждане и т.н. И необходимите детайли на машината.Изработен е от неръждаема стомана, коррозионностойкий и устойчив на абразия, издръжлив на употреба.Регулируема регулиране на дръжката положение се използва главно за механични работи части разпоредби, височина, etk.Прекрасна воркманьшип, всеки край може да се заключва най-точно , никакво увреждане на гайке.Тази дръжка е особено подходящ за ъгъл на завъртане на лоста на покрива, поради липса на място.Обхват на приложение : например, опаковъчни машини, универсален ножевой мелница, машини, заваръчна техника, печатащи устройства, деревообрабатывающее оборудване, опаковъчни машини, красильное обзавеждане и т.н. И необходимите детайли на машината.

Material:
Stainless steel
Color:
Black
Model (Optional) :
Specification (mm) :
Screw Rod Length :
Weight :
16mm/0.6inch :
260g/9.2oz :
20mm/0.8inch :
270g/9.5oz :
25mm/1inch :
280g/9.9oz :
32mm/1.3inch :
290g/10.2oz :
40mm/1.6inch :
300g/10.6oz :
50mm/2inch :
310g/10.9oz :
60mm/2.4inch :
320g/11.3oz :
70mm/2.8inch :
330g/11.6oz :
Package List:
4 x Male Thread Adjustable Handles :
Note:
Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Те също купуват с този продукт..