• Новинка
CBRIGHT 3 бр. Деревообрабатывающее Квадратна Дупка с Бормашина Набор от Секретни Бита за Дърводелец САМ Деревообрабатывающее Дупка Откриването на Дървообработващи П?
zoom_in

CBRIGHT 3 бр. Деревообрабатывающее Квадратна Дупка с Бормашина Набор от Секретни Бита за Дърводелец САМ Деревообрабатывающее

BGN 75.12

Продукти
check Налично за поръчка

Материал на продукта : HSS; Твърдост : HRC 48~50,дълъг експлоатационен живот, сверлильная втулка има U-образна конструкция, за да се улесни разтоварване на дървени стърготини и подобряване на ефективността на пробиване.Диаметър на притежателя на : 19 мм(около 0,75 инча).Размер на битумен сверлильной ръкав квадратна тенонирующей на машината трябва да бъде по-голям от 19 mm (3/4 инча).Диаметър на квадратен отвори : 8 mm(5/16") с Обща дължина на сондажни ядро : 200 мм(около 7,88 инча ).Професионално дървена тренировка, подходящо за дизайн, инсталация, реконструкция, производството на бижута, etc.Той не е подходящ за обработка на метал, стъкло, пластмаса, бетон, гипсокартон и т.н. Забележка : - трябва да се използва с квадратни сверлильными машини (квадратни шиповые машини).Ние ви препоръчваме да не използвате ръчни бормашини или конвенционални сондажи багажник (неквадратные шиповые машини) е в съответствие с това сверлом за изграждане на квадратни дупки.Диаметър на притежателя на : 19 мм(около 0,75 инча).Размер на битумен сверлильной ръкав квадратна тенонирующей на машината трябва да бъде по-голям от 19 mm (3/4 инча).Диаметър на квадратен отвори : 8 mm(5/16") с Обща дължина на сондажни ядро : 200 мм(около 7,88 инча ).Диаметър на дръжката : прибл. 1/4; прибл. 5/16; прибл. 3/8. Дължина сверлильного прът : 200 мм(около 7,88 инча ).Материал на продукта : HSS; Твърдост : HRC 48~50,дълъг експлоатационен живот, сверлильная втулка има U-образна конструкция, за да се улесни разтоварване на дървени стърготини и подобряване на ефективността на пробиване.За долбежки и свързващи заварки с висока трайност и точност.Висока ефективност на работа.При продължително непрекъснато използване обърнете внимание на охлаждане тренировки.Материал на продукта : HSS; Твърдост : HRC 48~50,дълъг експлоатационен живот, сверлильная втулка има U-образна конструкция, за да се улесни разтоварване на дървени стърготини и подобряване на ефективността на пробиване.УДОБСТВА : За долбежки и връзки с трайност и точност.Висока ефективност на работа.При продължително непрекъснато използване обърнете внимание на охлаждане тренировки.

Те също купуват с този продукт..