• Новинка
Строително дърводелски Чук, Масивна Текстура Професионален Дървен Чук, за да Издълбани Длета Деревообрабатывающее Длето(L)
zoom_in

Строително дърводелски Чук, Масивна Текстура Професионален Дървен Чук, за да Издълбани Длета Деревообрабатывающее Длето(L)

BGN 15.83

Продукти
check Налично за поръчка

Добър избор за професионални дърводелски играчи.Дървен чук, има ясна и хомогенна текстура, мек тон.Идеален за дърводелски длета, издълбани длета, инсталиране и монтаж на различни дървени мебели, дървени части, каучукови изделия, пластмасови детайли и т.н., е Изработена от висококачествени материали, с твърда консистенция и силна ударопрочности.Ергономичен дизайн, дръжката се чувства по-комфортно по време на работа и не травмирует ръка. 1. Изработен от висококачествени материали, с твърда консистенция и силна ударопрочности. 2. Дървен чук, има ясна и хомогенна текстура, мек тон. 3. Ергономичен дизайн на дръжката се чувства по-комфортно по време на работа и не ме боли ръката 4. Идеален за дърводелски длета, издълбани длета, инсталиране и монтаж на различни дървени мебели, дървени части, каучукови изделия, пластмасови детайли и т.н. 5. Добър избор за професионални дърводелски играчи .

Condition:
100% Brand New
Optional Size:
S, L
Weight:
Approx. 270-379g / 9.5-13.4oz
S Size:
Length
     100 * 95 * 46 * 57mm / 3.9 * 3.7 * 1.8 * 2.2in :
L Size:
Length
     130 * 123 * 60 * 48mm / 5.1 * 4.8 * 2.4 * 1.9in :
              :
Package List:
1 * Wood Hammer :
  :
Note:
1. Wooden hammer needs to be tapped, not be barbaric :
2. Do not strike the metal parts, iron parts to prevent excessive damage to the wooden hammer. :
3. Pay attention to moisture. Please place it in a cool dry place to avoid moldy wood. :
4. Avoid direct sunlight to prevent deformation or cracking :

Те също купуват с този продукт..