• Новинка
SDLAJOLLA Мека Веревочная Кошница, Тканая Кошница За Съхранение с Капак Трайно Одеяло, Кошница Творчески Естествен Памук Въже Кошница За Съхранение на Играчки Кофа За ?
zoom_in

SDLAJOLLA Мека Веревочная Кошница, Тканая Кошница За Съхранение с Капак Трайно Одеяло, Кошница Творчески Естествен Памук

BGN 19.88

Продукти
check Налично за поръчка

Високо качество : Изработена от памучни прежди, тъкани въже.Кошница с трайно капак пыленепроницаема, която е здрава и мягка.Можете да го използвате и за организиране на детски играчки за вашите деца, за вашия дом вече не е мръсно.Меки въжени кошници в съвременното физическо ярък цвят, който лесно може да съответства на съществуваща къща декора.Декоративно и функционално за вашия дом, офис или стая в общежитие.Широко се използва : Това е перфектният подарък за нов дом или уникален подарък, идея за коледен подарък или подарък за Денят на благодарността. 1. Високо качество : Изработена от памучни нишки тъкани въже.Кошница с трайно капак пыленепроницаема, която е здрава и мягка.2. Можете да го използвате и за организиране на детски играчки за вашите деца, което прави къщата повече не е мръсно.3. Меки въжени кошници в съвременното физическо ярък цвят, който лесно може да съответства на съществуваща къща декора.4.Декоративни и функционални за вашия дом, офис или стая в общежитие.5. Широко се използва : Това е перфектният подарък за нов дом или уникален подарък, идея за коледен подарък или подарък за Денят на благодарността.Моля, обърнете внимание : Моля, позволете 1-3 см отклонение от ръчно измеренияactual цвят може да се различават леко от снимките, поради различни монитори и светещи эффектDescription : Материал : Памучен въже Размер : 18x12cm/22x14/26x16cm1x Кошница за съхранение(с капак).

Те също купуват с този продукт..