• Новинка
FEIYIYANG Кошница за дрехи, изработени Ръчно Пране Пикник Играчка Кошница За Съхранение на Пискюл Ресни Тъкани саксия Контейнер За Растения, Домашен Градина Бижута Кош
zoom_in

FEIYIYANG Кошница за дрехи, изработени Ръчно Пране Пикник Играчка Кошница За Съхранение на Пискюл Ресни Тъкани саксия

BGN 38.25

Продукти
check Налично за поръчка

1. Чисто ръчно изсушаване, може да се сгъва и да се спести място. 2. Всяка избрана ширити е внимателно тестван, за да се гарантира качеството. 3. Красив и практичен, свеж див, виси на всяко място, което ви харесва. 4. Естествена опазване на околната среда, естествени материали, естествен цвят. 5.It може да се използва като количка, саксия, чанта, необходими украса за дома.Спецификация : Име : цвете корзинаматериал : ракита/слама Цвят : натурален цветразмеры : (dia*Височина)1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от пазарската кошница.3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете.4. Заради някои грешки при ръчно измерване, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.6. Добре дошли на метаболизма и оценки, ние можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.Гаранция за качество : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа в работни дни.

Name :
flower basket
Material:
Wicker/straw
Color:
Natural color
Sizes:
(Dia.*Height)
1. Please check the size and color before buying. :
2. Product photos do not include products other than the shopping basket. :
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color difference, please understand. :
4. Due to some errors in manual measurement, please refer to the actual product, thank you. :
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve the problem as soon as possible. :
6. Welcome your sharing and feedback, we can provide you with better products and services. :
Quality assurance:
If you have any questions, please feel free to contact us, we will reply you within 24 hours on working days

Те също купуват с този продукт..