• Новинка
HAVAJ 6 Цвята Палитра Сенки За очи Пеперуда Грим Палитра Butterfly Форма на Палитра Сенки За очи Блясък Брилянтен Блясък Матови Сенки За очи Грим (03#)
zoom_in

HAVAJ 6 Цвята Палитра Сенки За очи Пеперуда Грим Палитра Butterfly Форма на Палитра Сенки За очи Блясък Брилянтен Блясък

BGN 4.86

Продукти
check Налично за поръчка

【Colorful】имаме 6 цвята сенки за очи, за да изберете.Можете да изберете любимите си цветове, за да украсяват очите си и да направи красив грим на очите. 【Лесно се нанася】Сенки за очи може да се прилага бързо и леко по-голяма площ.Можете да получите грим на очите, само за няколко секунди. 【Качествени материали】Молив за очи е изработен от качествен материал, безвреден, пигментирован и мягок. 【Широко приложение】Грим на очите, рисувани от нашите дръжка сенки за очи, може да покаже очарованието на партита, макияжных шоу изпълнения, танцови вечери, танцови партита и булчински грим. 【Най-добрите подаръци】на Външния вид на продукта приема бабочкообразную конструкция, която элегантна, элегантна и удобно в переноске.Най-добрият подарък за вас майка, съпруга, сестра и дъщери, направете грим по-очарователен и елегантен.Характеристики : Моля, обърнете внимание : други аксесоари не са включени. 100% ново качество, Размер : както е показано Срок на годност : три години е Подходящ за типа кожа : всеки тип кожа, Функция : 1. Различни текстури, светкавица блясък на люспи, индивидуални мениск + петолъчна звезда блясък на люспи, на звездното небе блести на горния око; меко картофено пюре с перлата на блясък, между прах и паста, лесно да се боядиса и не лети на прах; микро-перлата на суха прах, прах, нежна и добра, е чист грим; матиран, допринася за налагане и използване на цветове за по-добро представяне. 2. Всички съвпадение на ден и да се намали подуването, цвят, който не се обърка нито един повод през цялата година.Забележки : 1. Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради друг монитор и светлинния ефект. 2. Моля, позволете 0,5-2 см отклонение от ръчно измерване.Кръст Бод Пакет включва : 1 *Butterfly палитра сенки за очи.

Те също купуват с този продукт..