• Новинка
Многофункционален Грим Палитра от Матови Сенки За очи и Блясък, Хайлайтер и Руж 3 В 1 Грим Палитра, в Лицето на Светлина Руж Сенки За очи-Дълъг Висок Пигмент Козметич?
zoom_in

Многофункционален Грим Палитра от Матови Сенки За очи и Блясък, Хайлайтер и Руж 3 В 1 Грим Палитра, в Лицето на Светлина

BGN 7.99

Продукти
check Налично за поръчка

【МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ПАЛИТРА - 3 В 1 MAKE UP PALLET】 Универсална палитра грим, в която има всичко необходимо за създаване на неутрални образи, независимо от това, където и да отидете.С тази палитра от блестящо тонове и съвременни неутрални нюанси до матов оттенък—имате всички възможни образи на лица, покрити с една гладка комплект. 【EYE SHADOW&HIGHLIGHT&BLUSH PALETTE】 Палитра за грим на цялото лице, обхващащи ефекти сенки за очи, блясък, руж.Изработен е от нашата умопомрачителен формула, която придава на всеки оттенку копринено консистенция, плътен цвят и способност за смесване. 【ТРАЙНО MATTE КОМПАКТНА пудра на ПРАХ SHIMMER】 Идеалната палитра на прах с 3 видове на едно компакте.Лесно се нанася и дълго време остава на място. 【ДОБРЕ ПИГМЕНТИРОВАННАЯ КОПРИНЕНА пудра на ПРАХ ЗА ЛИЦЕ】 Гладка формула лесно се нанася, смесва се и се топи в кожата ви с мек фокус, естествен вид.Неговия лесен за носене и е подходящ за всички поводи. 【ЖЕСТОК ЕСТЕСТВЕН ГРИМ】 Козметична палитра не съдържа жестокост и никога не е тестван върху животни.Идеален за всички типове кожа, дори и чувствителна.Удобен за пътуване дизайн.САКЛЕДИ настоява, че "всеки от тях е уникален цвете в света, и да бъде верен на себе си-това е най-доброто нещо, което някога е било". Ние подкрепяме всеки един в това, че той смело е следвал пътя на живота, да бъдеш позитивен, независими и щастливи.Така че ние разработваме и предлагаме висококачествени, ценово ефективни козметични продукти за грим, за да ви помогне да бъдат по-привлекателни и приятни сами, като всеки ден. 1. Естествено нанесете хайлайтер в областите, които се нуждаят от осветляющем ефект. 2. Нанесете градация или точков цвят на опашката на очите или на линията на очите. 3. Равномерно нанесете основния цвят на всички клепачи. 4. Изразете перла ефект с сверкающим блясък. 5. Естествено нанесете руж на бузите.

Те също купуват с този продукт..