• Новинка
GOWT PVC Покривка Водоустойчив,Протираемая Правоъгълна Пластмасова Покривка,Термостойкая,Устойчиви на Петна,с дебелина 1,5 мм за Кухненски Партита Покриване на Масат?
zoom_in

GOWT PVC Покривка Водоустойчив,Протираемая Правоъгълна Пластмасова Покривка,Термостойкая,Устойчиви на Петна,с дебелина

BGN 79.84

Продукти
check Налично за поръчка

[Висококачествени материали] Висококачествен водоустойчив PVC материал,устойчив на петна и бръчки, лесен за почистване, долна повърхност-нескользящая плат, не е лесно да се падне от масата. [Водоустойчива и топлоустойчиви]PVC покривки водоустойчив и термостойки (максимална работна температура 60 ° C), а също така може да защити вашата маса от драскотини, наранявания и счупвания. [Лесна поддръжка] Покривка е устойчива на бръчки.Му трябва само избършете с топла вода след употреба.За разлика от памучни покривки, тя е лесна за поддръжка и не се нуждае от честа смяна и почистване. (Препоръчително е да се почистват с влажна кърпа). [Универсален протектор плот] Тази покривка е идеален за ежедневието, използвани в партита, тържества, кейтеринге, кафенета, специални случаи, ужинах, бранчах, потлаках, барбекю, шведски маси, детски души, да се използва на закрито и на открито, сватби, ужинах за Деня на благодарността и Коледа и много други. [Следпродажбено обслужване]Всеки продукт е преминал проверка за качество.Ако има някакви проблеми, моля, първо се свържете с продавача, и ние активно ще решим за вас!Благодаря ви за подкрепата и се надявам, че ще ви хареса да ходи на пазар.Висококачествена покривка е изработена от екологично чист PVC-материал, който е прозрачен, протирается и не оставя петна.Вече не е нужно да се притеснявате за това, че децата испачкаются на работния плот!на кутията на масата с дебелина 1,5 мм, идеално за партита или ежедневна употреба, защитете и украсете масата с капак, която отговаря на вашия собствен дизайн.Спецификация : (1) Име на продукта : Модерни PVC покривки водоустойчив.(2) Материалът на продукта : PVC.(3)Дебелина : 1.5 mm Feature : 1. Изработен от PVC материал, гладък и водоустойчив.2. Отличен за ресторанти, хотели, домашни места за хранене на маса и т.н. 3.Защитава вашата маса от петна и повреди.4. Употреба : за сватба, рожден ден, парти, събитие, банкети, украса на ресторант.5. Всички сватбени и празнични партита започват с покривки.Без трапезно бельо украса на масата не е пълна, и стаята остава изключително празен.6. Ние сме горди, че имаме голям избор от елегантни и луксозни покривки за маса бельо в редица, които подчертават изяществото и привлекателен чар декор на вашето събитие!Продукти включват : 1x PVC покривка Забележка : Никакви други украшения не са включени само за покривки.【Напомняне】Ръчно измерване е грешка 1-3 см, и поради друг цвят на дисплея може да има малка грешка, моля вземете реален обект като стандарт【Пране и обслужване】Избършете с мека кърпа или влажна кърпа, подсушете добре проветриво място, не се излагайте на слънце или проливен дъжд.

(1) Product name:
Modern PVC tablecloths waterproof.
(2) Product material:
PVC.
(3)Thickness:
1.5 mm
Feature:
1. Made of PVC material, smooth and waterproof. :
2. Great for restaurants, hotels, home dining tables, etc. :
3. Protects your table from stains and damage. :
4. Usage:
wedding, birthday, party, event, banquet, restaurant decoration.
5. All wedding and event parties start with tablecloths. Without table linen, the table decorations are not complete and the room remains extremely empty. :
6. We are proud to have a large selection of elegant and lavish tablecloths and table linen in a row, which emphasize the sophistication and the eye-catching charm of your event decor! :
Products Include:
1x PVC Tablecloth :
Note:
No other decorations are included for tablecloths only.
【Reminder】 :
Manual measurement has 1-3cm error, and due to the different display, the color may have a little error, please take the real object as the standard :
【Washing and maintenance】 :
Wipe with soft cloth or wet cloth, dry in a well ventilated place, do not expose to the sun or soak. :

Те също купуват с този продукт..