• Новинка
DECWIN Smart-Часовници,1,57 Фитнес Тракер, Часовници,HD Сензорен Екран на Смарт Часовник с Сърдечния Ритъм,Хронометър,Монитор Сън,Крачкомер Спортни Часовници,Мъже, Жени Во?
zoom_in

DECWIN Smart-Часовници,1,57 Фитнес Тракер, Часовници,HD Сензорен Екран на Смарт Часовник с Сърдечния Ритъм,Хронометър,Монитор

BGN 29.20

Продукти
check Налично за поръчка

【HD Full Touch Screen】Нов дизайн правоъгълен циферблат ,1,57-инчов HD Full touch screen, резолюция 240*320 пиксела.4 на нивото на яркостта, така че вие лесно да четете информацията на слънце или на тъмно. 【Повече функции】 Изчисляване на менструалния цикъл, за жени,за откриване на сърдечния ритъм,следи кръвното налягане,Наблюдение на кислород в кръвта,Време ,Крачкомер,Консумация на калории,Изчисляване на разстояния,по Време на сън ,Стандартни функции упражнения (ходене,бягане,колоездене,плуване,баскетбол),откриване на сън (време на съня ,качеството на съня),Разговори за напомняния,SMS-напомняне,Трети съобщение за напомняне : Многоезичен тласък ,Напомняне за задачата (Заседнал напитка напомняне ). 【Уведомление за осъществяване на повиквания】Двойка смарт часа на телефона и да получи и получава всички уведомления SNS (SMS,Facebook,Whats App,Twitter,Linked In,Instagram,Line,SKype,Gmail и т.н.) точно на китката на наблюдение на сърдечната честота часовници,вие никога няма да пропуснете важните новини.Можете също така можете да видите на входящи повиквания и да отхвърлят ги, ако сте заети. 【Силна батерия смарт часовници 】Смарт часовници Buide 180 ма голям капацитет на батерията, наслаждавайте се на до 5-7 дни работното време със зареждането само за 2 часа.Мъжки и женски умни часовници идват с преносим магнитно зарядно устройство. 【Съвместимост】Смарт часовници подкрепят телефони с Android и ios.Като i Phone 11/11 pro/X/8/8 plus/7/7 plus/6/6 plus/6s/6s plus/5/5s,Samsung Galaxy,Google,HTC,Sony,LG,HUAWEI,ZTE и др Смартфони(с поддръжка на IOS 10.0 и по-нови версии на Android 5.0 и по-горе).

Те също купуват с този продукт..