• Новинка
Кутия за съхранение на Стойност и качество Електронни продукти Случаен шанс да получат смарт часовници, слушалки, Bluetooth, смартфони и други продукти, за да се създад?
zoom_in

Кутия за съхранение на Стойност и качество Електронни продукти Случаен шанс да получат смарт часовници, слушалки, Bluetooth,

BGN 13.36

Продукти
check Налично за поръчка

【ОПАКОВКАТА на ПРОДУКТА】 След приключване на производството за мистериозна кутия необходимо стриктно опаковка, за да се гарантира, че продуктът не може да бъде повреден по време на транспорта. 【ВИД на ПРОДУКТА】Вид мистериозна кутия случаен, това може да е електронен продукт, това може да бъде играчка, това също може да бъде огърлица, бижута, всичко е възможно. 【ОБХВАТ】 Тази загадъчна кутия има широк спектър от приложения.Не може просто да се купи, за да се създаде изненади за себе си, но и за подарък на приятелите си като празнични подаръци. 【СКОРОСТНА ЖЕЛАНИЯ】 Този мистериозен пакет и изпълнение на вашите желания със собствената си късмет може да ви донесе изненади. 【МОДА】В мистериозна кутия има много персонализирани продукти.Продукти, които сте късметлия достатъчно, за да се придобие, ще ви направи по-модерен и очарователен, също ще са във фокуса на вниманието на публиката.Вие ще получите много комплименти.Щастлива случайност подарък допринася за забавление на много продукти.Можете да се опитате да купите честит подарък, той никога не ще ви спре.Безпилотни летателни апарати, умни часовници, Bluetooth-слушалки и т.н., Повече електронни продукти, които ви очакват, за да го отворите.Пожелавам ви добро време!Забележка : Тъй като това е специален продукт, ние не подкрепяме услуги за връщане и размяна.Моля, прочетете внимателно! ! !подарък кутия за рожден ден.

Те също купуват с този продукт..