• Новинка
Цифров Штангенциркуль, Стабилна и надеждна работа на Електронни цифрови Calipers Измервателен Инструмент за Предотвратяване на Ръжда за Измерване на Механична обраб?
zoom_in

Цифров Штангенциркуль, Стабилна и надеждна работа на Електронни цифрови Calipers Измервателен Инструмент за Предотвратяване

BGN 27.99

Продукти
check Налично за поръчка

Цифров штангенциркуль от фино полирана неръждаема стомана осигурява по-добър външен вид, по-гладко плъзгане и точен резултат.Електронни цифрови calipers широко се използват за измерване на различни видове механична обработка.Електронни цифрови calipers са подходящи за измерване на вътрешния диаметър, външен диаметър и дълбочина.Висока чувствителност, стабилна и надеждна работа, основните компоненти са изработени от специална устойчива на износване неръждаема стомана, която притежава отлична устойчивост на износване и защита от ръжда.Всеки цифров штангенциркуль има прост и ясен екран четец за подобряване на ефективността и точността на работа и на работното място.Функция : 1. Висока чувствителност, стабилна и надеждна работа, основните компоненти са изработени от специална устойчива на износване неръждаема стомана, която притежава отлична устойчивост на износване и защита от ръжда.2. Електронни цифрови calipers са подходящи за измерване на вътрешния диаметър, външен диаметър и дълбочина.3. Електронни цифрови calipers широко се използват за измерване на различни видове механична обработки4. Всеки цифров штангенциркуль има прост и ясен екран за четене, за да се подобри ефективността и точността на работа и на работното място.5. Цифров штангенциркуль с тънка полирана неръждаема стомана дава най-добър външен вид, по-гладко плъзгане и точен резултат.Как да използвате : Инструкции за техническо обслужване : 1. Преди употреба почистете повърхността на защитни етикети суха и чиста кърпа (или напоена с масло).Да Не се допуска попадане на течности, съдържащи вода, към защитен стикер 2. Не нанесете напрежение до всяка част на цифровия штангенциркуля (например, към гравировке електрически писалка), за да се избегне увреждане на схемы3. Извадете батерията, когато тя не се използва в продължение на дълго времениспецификация : Тип на продукта : цифров калибрматериал : неръждаема стомана 3сг13читающее стойност : 0.01 mm Power Supply : 1x1.5 V Button Battery(предлага се без батерии)Ход : 0-50 mm/0-1.9 in Measuring Скорост : ≤1.5 m/s Working Temperature : 0~+40℃Относителна влажност :

Item Type:
Digital Caliper
Material:
Stainless Steel 3CR13
Reading Value:
0.01mm
Power Supply:
1x1.5V Button Battery(Delivered Without Battery)
Stroke:
0-50mm/0-1.9in
Measuring Speed:
≤1.5m/s
Working Temperature:
0~+40℃
Relative Humidity:
Storage Temperature:
-10℃-60℃
Package List:
1 x Caliper :
1 x Manual  :

Те също купуват с този продукт..