• Новинка
QIANMEI скачане на въже за Жени Фитнес скачане на въже|скачане на въже за възрастни и Деца, Мъже, Жени Тренировка Подаръци|Носеща PVC скачане на въже,с дебелина 9 мм (цвят :
zoom_in

QIANMEI скачане на въже за Жени Фитнес скачане на въже|скачане на въже за възрастни и Деца, Мъже, Жени Тренировка Подаръци|Носеща

BGN 12.56

Продукти
check Налично за поръчка

Дебели орган въже на твърдото тяло, 9 MM, дори груб земята, може само износва външен PVC.Бърз скок, плавен скок : поддържа бързо скача, защитава ви от всеки потенциален заплитане, отговарящи на вашите нужди в областта на сигурността и удобството.Удобно регулиране на дължината на въже : Удобно се регулира на дължина въже и засилване на антисвилоточене представа.Преносим и лесен за переноске : лесно Можете да носите на въже със себе си, благодарение на неговата компактност.Поставете го в джоба си и скочи на въже, когато е необходимо, това е толкова удобно.ако имате някакви въпроси, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа,купувайте си с увереност.Спецификация : име : Фитнес Ropes Color : черно , синьо , зелено , Red Rope Диаметър : 9mm Material : PVCUltimate домашно обзавеждане за упражнения за жени и мъже с висота предимства : Изгаряне на калории за отслабване фокус, издръжливост, рефлексал алтернативен обикновения кардиоНоте : 1. Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Молим за вашето разбиране!2. Моля, позволете на 1-3 мм отклонение на измерване от-за ръчно измерване.Нашият срокът за доставка е 9-25 дни, а срока за връщане е 30 дни.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Ние ще ви отговорим навреме!.

name:
Fitness Ropes
Color:
Black , Blue , Green , Red
Rope Diameter:
9mm
Material:
PVC
Ultimate home exercise equipment for women and men with unparalleled benefits:
Calorie burning for weight loss :
Enhances focus, stamina, reflex :
Alternative to conventional cardio :
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item may be slightly different from the color showed on the pictures. We ask for your understanding! :
2. Please allow 1-3mm measurement deviation due to manual measurement. :
Our delivery time is 9-25 days and the return period is 30 days. If you have any questions, please feel free to contact us by email. We will reply you in time! :

Те също купуват с този продукт..