• Новинка
NexiGo PS5 Аксесоари Essential Kit, богат на функции за Вертикална Поставка с Led Подсветка Охлаждащи Вентилатори, Държач За слушалки, 1500 mah Батерия, 4-портов USB Хъб, Сменяеми Акс?
zoom_in

NexiGo PS5 Аксесоари Essential Kit, богат на функции за Вертикална Поставка с Led Подсветка Охлаждащи Вентилатори, Държач

BGN 52.80

Продукти
check Налично за поръчка

【Ефективна система за охлаждане на】Работи с охладителната система на Play Station 5 и усилва я, леко се дърпа въздух чрез конзола.Регулируема скорост на въртене на вентилатора и вградени индикаторные лампи позволяват да персонализирате стойка според вашите нужди. 【Притежателя слушалки PS5】Разработен специално за слушалки PS5, но е съвместим с повечето граждани на трети страни на слушалките.Този държач за слушалките е разработен така, че да си костюм настрана от конзолата, осигурявайки му сигурност и липсата на надраскване. 【Издръжлив батерия】Лек и издръжлив, този разширено батерията може да добавите до 10 часа активна игра на времето за вашия контролер за зареждане само за 3 часа. 【Премия материал ABS】Тази предна панел на контролера, изработени от здрав материал ABS и обработена по специален процес за подобряване на дълголетие и издръжливост.Той е екологично чист и ще подобри вашето изживяване.USB-хъб е разработен специално за конзолата Playstation 5.Той се интегрира лесно с криви PS5. Трансформиране на само един от предните USB портове с четири и запазване на изходния преден порт type-c.

Те също купуват с този продукт..