• Новинка
Преносим Вентилатор на Врата със Свободни Ръце Лични Мини-Фенове USB Врата Виси на Вентилатора 3 Степени на Малък Преносим Вентилатор се на 360 Градуса Свободна Ротац?
zoom_in

Преносим Вентилатор на Врата със Свободни Ръце Лични Мини-Фенове USB Врата Виси на Вентилатора 3 Степени на Малък Преносим

BGN 7.99

Продукти
check Налично за поръчка

【Free Hands Фен】Фен hands-free проектиран като безжични слушалки, така че вие винаги имате свободни ръце.Това е много модерен и ви кара да изглеждате толкова готин.Той се намира на около врата си и е добър спътник при пътуване в силна топлина.Това ви спестява от изпотяване, ще ви донесе прохладното лято. 【3 Регулируеми степени】ниска / средна / висока скорост.Изберете подходяща скорост, като натиснете бутона за захранване.Фен, вграден в стена за врата, създава силен въздушен поток и може да се използва бързо и лесно.Това мигновено ще ви избави от приливи и вълни.Дръж фен на врата му и го вземете с вас, където и да отидеш. 【2 вентилатора и въртене на 360°】 Преносим вентилатор разполага с два вентилатора.Силата на въздушния поток може да бъде променена.Можете също така да регулирате ъгъла на наклона на 360 градуса, колкото е необходимо.Можете да го направите много бързо и лесно.Той е идеален за вашия личен охлаждане, за къмпинг, събития на открито, екскурзии, офис, църква, на приливи на топлина и т.н. А когато ваш приятел, ще стане горещо, вие давате му фен, без ръце, такъв прекрасен. 【USB-Rechargeable】Преносим вентилатор вграден акумулаторна батерия с капацитет 2000 mah идва с захранван чрез USB-кабел.Няма допълнителни батерии не се изисква.Малък вентилатор, съвместима с повечето компютри, лаптопи, преносими зарядни устройства и други устройства с USB изход. 【Mini USB Fan & Worry-free After-sale】Акумулаторна батерия USB-вентилаторът може да работи за ежедневна употреба след пълно зареждане, така че можете да се насладите на хладен бриз.В случай на някакви въпроси, моля, свържете се с нас, без никакво колебание, да ги решат до пълно удовлетворение.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне.Нямате никакъв риск да опитате!.

Те също купуват с този продукт..