• Новинка
Гланцирана палитра сенки за очи, гланц блестящ прах, сенки за носа, компактна пудра за лице, освежаване на лицето и триизмерен контур, могат да се смесват и да се изп?
zoom_in

Гланцирана палитра сенки за очи, гланц блестящ прах, сенки за носа, компактна пудра за лице, освежаване на лицето и триизмерен

BGN 7.99

Продукти
check Налично за поръчка

Сенките за очи е добре да се придържат към средновековието, и цвят се държат в продължение на целия ден с отлична пластичност.Идеална палитра сенки за очи на всеки ден или нощ за създаване на най-невероятни образи.Супер богат ,лъскав и лесно смешивающийся гама от цветове.Изработен е от висококачествен материал, сила мека и гладка по текстура, лесно се нанася и равномерно се смесва с кожата.Благодарение на елегантна и атрактивна опаковка палитра сенки за очи е идеалният избор за лична употреба или за подарък, подходящ за дневен грим, като грим smokey eye, сватбен грим, вечерен грим, всекидневен грим.Ако по някаква причина някакви проблеми с нашите сенки за очи или услуга, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви дадем нов замяна, или ви издадем пълно възстановяване на парите.Ние сме над всичко ценим удовлетвореността на клиентите.Характеристики : 1. Богати цветове и няколко стила : черно-бели или смесени цветове може да доведе до няколко реакции. 2. Фина текстура на прах : Силата мека и гладка по текстура, лесно се нанася и равномерно се смесва с кожата. 3. Сенки за очи лесно се нанася и трайно запазване на грима на очите в продължение на дълго време. 4.С елегантен и очарователен опаковка палитра сенки за очи подходящ за лична употреба или за подарък, подходящ за дневен грим, като грим smokey eye, сватбен грим, вечерен грим, всекидневен грим.Гаранционно обслужване : Ако има някакви проблеми с нашите сенки за очи или обслужване по някаква причина, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви дадем нов замяна, или ви издадем пълно възстановяване на парите.Ние сме над всичко ценим удовлетвореността на клиентите.Опаковъчен лист : палитра сенки за очи * 1 Забележка : поради разлика в монитора и светлината на изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.благодарим ви за разбирането.

Те също купуват с този продукт..