• Новинка
Zinnor 9 Цвята Играта на Сенки За очи-Палитра от Сенки за очи и Набор от Четки за Грим и Огледала-Дамски Козметична Диамантена Ярки Цветни Макияжная Лъскава Водоустойч?
zoom_in

Zinnor 9 Цвята Играта на Сенки За очи-Палитра от Сенки за очи и Набор от Четки за Грим и Огледала-Дамски Козметична Диамантена

BGN 8.53

Продукти
check Налично за поръчка

✅Прекрасни 9 цвята блясък с четка за сенки за очи вътре палитра-Метална илистая текстура, блестящо, блестящи перли осигуряват интензивен, елегантен и гладък, лесен за нанасяне.Печена технология, копринено лъскава прах с висока концентрация на възвръщаемост, не изглеждащи тежки.Добър пигмент и естествен вид, без гънки. ✅Правилното използване на стъпки-сенки за очи след очен мехлем.Той ще бъде особено лесно окрашиваться и има висока цветност.Да ви направи най-красивата жена в тълпата. ✅Предимство-Издръжлив,лесен за чорап,трайни, естествени, водоустойчив.Лека текстура, но калена до 8 часа.Осигурява пълен камуфлаж за почти всеки проблем на кожата (пъпки,белези,родилни белези и черни кръгове). ✅Идеален за професионално повод-салон,сватби,партита, така и за домашна употреба.Ще Получите тази прекрасна обнаженную цветовата палитра на очите, единственият трептяща сянка ще бъде идеален цвят на подсветката. ✅Универсален избор на нюанси-има неутрални нюанси, а също и с нюанси на скъпоценни камъни.Цвят очарователно се съчетават един с друг, и те не падат около гънки или краища на очите.

Те също купуват с този продукт..