• Новинка
JEEKEXI (2 броя) Съвместим за iPhone 12 Magsafe Магнитно Зарядно Устройство Силиконов Калъф за носене, устойчив на удари, Прозрачен Прозрачен Матиран Анти-Пръстови отпечатъци ?
zoom_in

JEEKEXI (2 броя) Съвместим за iPhone 12 Magsafe Магнитно Зарядно Устройство Силиконов Калъф за носене, устойчив на удари,

BGN 10.39

Продукти
check Налично за поръчка

[Защита на кабела] : Специална конструкция в долната част на корпуса на безжично зарядно Mag Safe.Тя осигурява отлична защита на връзката между кабела и площадка за безжично зарядно устройство. [Защита на кабела] : Специална конструкция в долната част на корпуса на безжично зарядно Mag Safe.Тя осигурява отлична защита на връзката между кабела и площадка за безжично зарядно устройство. [Липсата на смущения] : Калъф затваря само в задната част на магнитното безжично зарядно Mag Safe, така че той никога няма да повлияе на скоростта на зареждане. [Прозрачен матиран и анти-отпечатък от пръст] : Изработен е от висококачествен TPU, вече няма нужда да се притеснявате за отпечатках отпечатъци, които ще направят корпус мръсно и дразнещо. [Съвместимост] : Той е съвместим само с Apple Mag Safe magnetic wireless charger 2020.Моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, ако имате някакви проблеми с нашия продукт!.

Те също купуват с този продукт..