• Новинка
Инструменти За Регулиране На Дискови Спирачки От Неръждаема Стомана Велосипедни Дискови Накладки Инструмент За Регулиране На Изравняване Silver Mountain Bike Дисковата С?
zoom_in

Инструменти За Регулиране На Дискови Спирачки От Неръждаема Стомана Велосипедни Дискови Накладки Инструмент За Регулиране

BGN 66.64

Продукти
check Налично за поръчка

【За пребиваване на разстояние】 Инструмент на дисковата спирачка, използван, за да поддържа една и съща посока и напълно паралелно на разстоянието между регулировочным лист и диск, който осигурява симетричен активност на буталото скоба в лявата и дясната страни, за да се избегне твърде забележимо на буталото. 【Материал от неръждаема стомана】 Инструмент за регулиране на дисковите спирачки е изработен от висококачествен материал, от неръждаема стомана, който е много издръжлив и надежден. 【Забележка】 Преди употреба се уверете, че регулировочный лист чист, не е замърсен с масло, за да не повредите диска. 【Прилагането на】 Инструменти за регулиране на дискови спирачки, подходящи за различни настройки на дискови спирачки. 【Висока ефективност】 Много практичен и лесен спирачка точен лист точен инструмент, бърз и удобен за настройка и висока ефективност.Това продуктът е произведен от висококачествен материал.Подходящ за различни настройки на дискови спирачки, лесен за употреба.Чудесен избор за вас.Характеристики : 【За пребиваване на разстояние】 Инструмент на дисковата спирачка, използван, за да поддържа една и съща посока и напълно паралелно на разстоянието между регулировочным лист и диск, който осигурява симетричен активност на буталото скоба в лявата и дясната страни, за да се избегне твърде забележимо на буталото. 【Материал от неръждаема стомана】 Инструмент за регулиране на дисковите спирачки е изработен от висококачествен материал, от неръждаема стомана, който е много издръжлив и надежден. 【Забележка】 Преди употреба се уверете, че регулировочный лист чист, не е замърсен с масло, за да не повредите диска. 【Прилагането на】 Инструменти за регулиране на дискови спирачки, подходящи за различни настройки на дискови спирачки. 【Висока ефективност】 Много практичен и лесен спирачка точен лист точен инструмент, бърз и удобен за настройка и висока ефективност.Параметри : Състояние на 100% абсолютно нов Тип продукт : Инструменти за регулиране на дискови спирачки Материал : неръждаема стомана Цвят : сребърен Размер : Approx. 84 * 12 мм / 3.3 * 0.5 инча Тегло : Approx. 5g / 0.2 oz Осъществяване списък : 1 * Инструменти за регулиране на дискови спирачки.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Disc Brakes Adjustment Tools
Material:
Stainless Steel
Color:
Silver
Size:
Approx. 84 * 12mm / 3.3 * 0.5inch
Weight:
Approx. 5g / 0.2oz
Package List:
1 * Disc Brakes Adjustment Tools :

Те също купуват с този продукт..