• Новинка
Panghuhu88 42Невидим Вентилатор на Тавана Полилей със Светлина,Модерен Кристална Вентилатор на Тавана С Дистанционно Управление 4 Повдигащи ABS Нож за Спални Хол Трапеза?
zoom_in

Panghuhu88 42Невидим Вентилатор на Тавана Полилей със Светлина,Модерен Кристална Вентилатор на Тавана С Дистанционно Управление

BGN 143.99

Продукти
check Налично за поръчка

【Цвят и скорост на】Окачен вентилатор на тавана включва 3 цвята светлина, бяла светлина/неутрална светлина/топла светлина, можете да го промените, за да създадат различна атмосфера с помощта на дистанционно управление.висока яркост, ниска консумация на енергия и дълъг живот.Скорост на въртене на вентилатора може да се регулира с помощта на превключвател High-mid-low. 【Иновативен дизайн 】Прибиращи вентилатори и led полилей 2 инча,това е много икономично.Острието на КОРЕМА се разтягат и са поставени вътре автоматично при включване и изключване.настройка на таймер, 1h, 2h, 4h и 8h се предлага с дистанционно управление. 【Здрав】Двигател от мед осигурява силен въздушен поток и тиха работа с вентилационни отвори, които могат да намалят вътрешната температура на основния блок и удължаване живота на двигателя.Класически и иновативни технологии, нов led източник на светлина, очакван срок на експлоатация до 60 000 часа. 【Плъзгащ дизайн на острието】 Разтегателен акрилни вентилатор на тавана прави дома по-красив,вентилатор, не само ви прави прохладно през лятото,но и осигурява достоен украса. 【Безшумен двигател】Умен невидим вентилатор на тавана да осветява с дистанционно управление стъклен абажуром и 4 с акрилни кафяви остриета, 3-стъпка ключа, тихо двигател, без шум, не влияе на качеството на съня,когато идва лятото, гарантира вашата прохлада. 42"Невидим Вентилатор на Тавана Полилей със Светлина,Модерен Кристална Вентилатор на Тавана С Дистанционно Управление 4 Повдигащи ABS Нож за Спални Хол Трапезария Украса.

Те също купуват с този продукт..