• Новинка
CHANFOK Нископрофилен, Вентилатор на Тавана с Осветление, Модерен Вътрешен Вентилатор на Тавана с Дистанционно управление LED Затъмнение Многоскоростные Невидими Ост?
zoom_in

CHANFOK Нископрофилен, Вентилатор на Тавана с Осветление, Модерен Вътрешен Вентилатор на Тавана с Дистанционно управление

BGN 135.99

Продукти
check Налично за поръчка

Ако ние не можем да го поправим, ние ще ви изпратим електронна карта карта за покупки покрит с вашия продукт или да го замени.. energy saving led източник на светлина : Изходна яркост от съвременните вентилатори включва в себе си два led лампи капацитет от 24 Вата, които са равностойни на традиционните лампам мощност от 400 Вата (40 Вата един) и тавана лампи с нажежаема жичка (което се равнява на 90% икономия на енергия).Обновена led лампа с регулируема яркост по-энергоэффективна и осигурява мек и неяркий led източник на светлина за защита на очите.Вентилатор на тавана Canfu-вашият най-добър избор!.Висококачествен мед двигател : тих и удобен вентилатор на тавана работи безопасно и гладко, със силна въздушна струя и без шум.6-степенна скорост на вятъра е в регулация, а конструкцията на подаване на околния въздух може да управлява вътрешния въздух и се правят на вътрешния въздух, по-циркулирующим.Многофункционален пулт за дистанционно управление : Управление на вентилатор на тавана бързо и лесно!Този модерен вентилатор на тавана с регулируема яркост може да работи в три светли цветове (топъл бял, среден бяло и студено бяло), 3 регулиране на скоростта (ниска/средна/висока), 2 сезонни режима, а фен обратими (зимен и летен) , 4 възможности за синхронизация (1/2/4/8 H) цикъл между съня и изключване.Феновете и лампи могат да се управляват поотделно.Идеалната декорация на дома : Използвайте този модерен вътрешен вентилатор на тавана, за да направи вашият дом красив и светъл, и се наслаждавайте на свеж и здравословен морски бриз.Много подходящ е за хол, спалня, кухня, трапезария, бар, хотели, детска стая, апартамент, офис, коридор и т.н. Лесна инсталация : вентилатор на Тавана скрит монтаж-повечето функционални компоненти са били сглобени и завинтва директно към тавана, включително всички монтиране отдел оборудване, което ви позволява бързо и лесно да го инсталирате (инструкция за монтаж, приложени).Уникален дизайн модерен минималистичен на вентилатора, което го прави идеален избор за декорация на вашия дом.Особено подходящ е за хол, спалня, кухня, ресторант, бар, хотели, детска стая, апартамент, офис, коридор и т.н. Спецификация. -Нископрофилен, вентилатор на тавана със светлината. -Размер На:19*19*7.08 Инч. -Материал : акрил. -Материал на острието : ABS. -Начин на инсталиране : Скрито закрепване. -Брой ножове : 7. -Тип на източника на светлина : LED. -Функция за синхронизация : Да. -Напрежение : 110в.Опаковка : . 1 * вентилатор на Тавана със светлина(бяло). 1 * дистанционно управление(без батерии). 1 * Ръководство за експлоатация.(Ние сме създали повечето от детайлите, не е необходима сложна монтаж, просто включете кабели и инсталиране на тавана).

Те също купуват с този продукт..