• Новинка
Teerwere штангенциркуль Микрометър Точност 0.001 Дигитален дисплей Електронен навити микрометър 0-25 мм точност ръководят цифров штангенциркуль (цвят : много черен-син, р?
zoom_in

Teerwere штангенциркуль Микрометър Точност 0.001 Дигитален дисплей Електронен навити микрометър 0-25 мм точност ръководят

BGN 8.32

Продукти
check Налично за поръчка

Независимо от това, че трябва да се измери, малки или големи обекти, вътрешни различия между два обекта или дълбочина дупки,штангенциркуль ще бъде неразделна част от кутията за инструменти, а фактът, че това е цифров штангенциркуль, просто ще направи работата много по-точна. ●Има голям, лесен за четене, высококонтрастный LCD дисплей.Много голям LCD екран, лесна и ясна за четене. ●Механизъм thumb-roll може постепенно и плавно да персонализирате колелото на челюстите на измерими обекти. ●Устойчив материал от неръждаема стомана - штангенциркуль изработен от устойчив материал е от неръждаема стомана. ●Стопорный винт и конструкция на палеца-стопорный винт този превоз може да блокира плъзгача, за да не се движи и не запази данните.Този електронен цифров штангенциркуль,който ще ви даде възможност да предоставят цифри в метрични или инчови мерни единици, възможност за нулиране на показанията до нулата по всяко време по протежение на слайд ще ви позволи да се диференциал на показанията е необходимо.●Гама от продукти : 25-50 мм 50-75 мм 75-100 мм●Резолюция : 0,001 мм●Тип на измерване : измерване на външния диаметър●Почистете штангенциркуль чист пред измерване и се уверете, че две измерване на ръба и измерване на ръба на штангенциркуля прав.●При измерване на изделия измервателна повърхност штангенциркуля не трябва да се навеждате.

Те също купуват с този продукт..