• Новинка
Мини-Пузырьковый Алкохолна Ниво Статив Картината Виси на Нивото на Инструмент, Странично оттичане, фланец Ниво за АВТОБУСА, Машини, Мебели, Стативи, Обзавеждане Ка?
zoom_in

Мини-Пузырьковый Алкохолна Ниво Статив Картината Виси на Нивото на Инструмент, Странично оттичане, фланец Ниво за АВТОБУСА,

BGN 6.17

Продукти
check Налично за поръчка

Евтина пластмасова кръгла ниво.Това ще помогне на фотографа да се постигне по-висока степен на прецизност при улавяне на съдържанието на изображението.Виси на стената на рамката и художествени дисплеи, като професионалист, с този мини нивото.Отличен за изравняване джипове, кемперов, са свързани с тръстики ремаркета или сцепок, по-големи средства, епендорф, фотоапарати, снимки, каботажните за пушки, мебели, домакински уреди, машини, билярдни маси и много други.Чист и квадратен от всички страни.Удобен малък джоб, идеален за бърза употреба навсякъде и прави регулировка по-удобен, точен и лесен за употреба. 2 елемента.Размери на продукта : 29x10x10 мм/1.14"x0.4"x0.4".Материал : ПЛЕКСИГЛАС .Цвят : зелен. 2 броя.

Те също купуват с този продукт..