• Новинка
Пузырьковый ниво, на Т-образно Пузырьковый нивото на Т-Образно Пузырьковый Измервателен Уред с инструменти за Монтаж Отвор Измервателен Инструмент за Камерни уре?
zoom_in

Пузырьковый ниво, на Т-образно Пузырьковый нивото на Т-Образно Пузырьковый Измервателен Уред с инструменти за Монтаж Отвор

BGN 5.75

Продукти
check Налично за поръчка

【Обхват на измерване и точността на】Диапазон на измерване на измерване на уреда е 0-1200 мм, а точността на измерване-30±6°.Пузырьковый ниво е лесен за използване.Просто поставете пузырьковый ниво на измерена чрез повърхност. 【Е лесно да се чете】 Везни ясни, точни, лесно разбираем и лесен за използване.Мехурчета с прозрачна като кристал и много красиви.Лесно да се види посоката на измерване. 【Висококачествени материали】Продукт bubble level е изработен от ABS и акрилни материали с помощта на специален процес.Странично балон е много малък и можете да го носите със себе си.Размери на продукта : 5*4*1 см / 2*1.6*0.4 влез. 【Инсталация дупка】Ниво е снабден с инструменти за монтаж дупки, които много удобно за монтаж.Удобен размер джобове са много подходящи за бърза употреба навсякъде, че прави регулировка по-удобно и точно, както и лесно за използване. 【Широк спектър от приложения】Т-образен пузырьковый ниво е много подходящ за изравняване джипове, кемперов, прицепных куки или куки, по-големи средства, епендорф, фотоапарати, снимки, скоби за пушки, мебели, електроуреди, машини, билярдни маси и т.н.

Те също купуват с този продукт..