• Новинка
НАСЛЕДНИК на SIN AND PUNISHMENT EARTH за nintendo 64 Модифицирано за работа в USA N64 и се предлага с хартиени ръководството на играта. Много геймплея на английски език. Най-ДОБРАТА ИГ?
zoom_in

НАСЛЕДНИК на SIN AND PUNISHMENT EARTH за nintendo 64 Модифицирано за работа в USA N64 и се предлага с хартиени ръководството

BGN 28.00

Продукти
check Налично за поръчка

Една от най-добрите игри, която е била освободена за N64, но не е издаден в САЩ.ГЛАСЪТ ЗАД КАДЪР е НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК, но менюто на японски, така че той идва с лесен печатни ръководството на играта.ИГРАТА е МОДИФИЦИРАНА ЗА РАБОТА В USA N64 няма нужда да променят вашия USA N64. ИСТИНСКИ ПРОДУКТ НА NINTENDO, А НЕ КИТАЙ(ПРОИЗВЕДЕНО В ЯПОНИЯ).A Това е една от малкото японски игри, които не изискват познания по японски език за игра.Това е една от най-добрите игри, създавани някога за N64. За съжаление, той така и не е издаден в САЩ.Тази игра е трудно да се намери, а тя е доста рядък, дори и в Япония.Процесът на игра е направена в аркаден стил снимайте them up.Намерих тази игра е много забавна, както и липсата на японски език наистина не пречи на геймплея.Това е един от малкото японски игри, игри за която не се изисква владеене на японски език.

Те също купуват с този продукт..