• Новинка
Неподходящо работно място - весела нова партийна игра за неща, които никога не трябва да се говори (или направи) по време на работа. Часовници смях!
zoom_in

Неподходящо работно място - весела нова партийна игра за неща, които никога не трябва да се говори (или направи) по време

BGN 19.99

Продукти
check Налично за поръчка

Забавна игра за неща, които никога не трябва да се говори (или направи) по време на работа.Използвайте картата, за да докажете, че сте най-неподходящия човек.С повече от 500 карти Неподходящо работно място-идеалната игра за партита с приятели, семейството и колеги!.Съберете най-голям брой ситуационни карти, за да бъде обявен за победител!.Съдържа 100 карти с неподходящи ситуации и 400 забавни карти с отговорите.Най-накрая нещо може да се каже на всички това, което искат, без да бъдат съкратени!Неподходящо работно място-това е веселата нова партийна игра, където ви се дава ситуацията на работното място, и всеки дава своите най-подходящи отговори.Пример за геймплея : Ситуационная карта : "Вие влезете в стаята за отдих и чувате, като си колега казва.."Ох! - Не ползвай зъби" "Тези такси са извадени преди няколко месеца" "Уау, това е наистина крошечно?" "Това определено води до съдебни действия".

Те също купуват с този продукт..