• Новинка
Диод Кабелна, Висока Яркост 20cm 5мм 12V Светоизлучающий Led Диод Кабелен за Сигнала светлина за индикаторната лампа(бяла коса, розово светлина)
zoom_in

Диод Кабелна, Висока Яркост 20cm 5мм 12V Светоизлучающий Led Диод Кабелен за Сигнала светлина за индикаторната лампа(бяла

BGN 11.35

Продукти
check Налично за поръчка

С различни цветове по избор, може да отговаря на различните сценарии на употреба, може да се използва за декорация и т.н. с помощта на чиста медна тел, различна проводимост, може да отговори на повечето от вашите нужди.Малки размери, лесни за носене и съхранение, удобен за използване и с добра производителност.Мъниста led лампи са малки, ярки и цветни, лесни за инсталиране и използване, красиви и практични.строг контрол за качество и гаранция за качество, висок коефициент на сигурност, може да се използва с мир на ум.Функция : 1. Използването на чиста медна тел, различна проводимост, може да отговори на повечето от вашите нужди.2. Мъниста led лампи са малки, ярки и цветни, лесни за инсталиране и използване, красиви и практични.3. С различни цветове по избор, могат да отговарят на различни сценарии на употреба, могат да се използват за декорация и т.н. 4. Малък размер, лесен за носене и съхраняване, удобен за ползване и с добро представяне.5. Строга проверка за качество и гаранция за качество, висок фактор на безопасност, можете да използвате спокойно.Параметри : Тип на продукта : Диоден проводматериал : PET Цел : Показател, отразяващ лампа Входно напрежение : 5-12 В Работен ток : 20 м Ъгъл на лъча : 30°Мощност : 0.06 WLED Диаметър на топчета, лампа : прибл. 5 мм / 0,2 инча Дължина : прибл. 20 см / 7.9 in Red тел до +, черен проводник до-Височина : прибл. 8.7 mm / 0.3 in Casing : прибл. 2.3 мм / 0,1 инча Обработка и tinning в единия край : прибл. 3 mm / 0,1 инча Дебелина : прибл. 1,2 мм / 0,05 инча Осъществяване Списък : 50x5 mm Диод Жични.

Item Type:
Diode Wired
Material:
PET
Purpose:
Indicator light, signal light
Input Voltage:
5-12V
Working Current:
20mA
Beam Angle:
30°
Power:
0.06W
LED Lamp Bead Diameter:
Approx. 5mm / 0.2in
Lead Length:
Approx. 20cm / 7.9in
Red wire to +, black wire to- :
Height:
Approx. 8.7mm / 0.3in
Casing:
Approx. 2.3mm / 0.1in
Peeling and Tinning at One End:
Approx. 3mm / 0.1in
Line thickness:
Approx. 1.2mm / 0.05in
Package List:
50 x 5mm Diode Wired :

Те също купуват с този продукт..