• Новинка
Интелигентен Led Крушка, WiFi Многоцветен Крушка, която е Съвместима с Alexa и Google Assistant, E26 RGBW Промяна на Цвета на Лампата, 10 W спестяване на Енергия и Сертифициране на FCC, 2 ?
zoom_in

Интелигентен Led Крушка, WiFi Многоцветен Крушка, която е Съвместима с Alexa и Google Assistant, E26 RGBW Промяна на Цвета

BGN 15.19

Продукти
check Налично за поръчка

【Дистанционно управление】Изтеглете приложението "Larkkey" или "Smart Life", можете да управлявате Wi Fi smart led крушка навсякъде и по всяко време; Конфигурирайте настройката на светлината, така че той включително в сумрак или выключался на изгрев слънце, за да задоволи вашите нужди в духовния живот.Работи с мрежа Wi-Fi На 2,4 Ghz. 【Гласово управление】Съвместимост с Alexa, Google home асистент, освобождаването на ръката, просто попитайте Алекса или Google assistant включване/изключване или промяна на цвета на светлината.Създавайте различни и цветни сцени настроението, регулирайте яркостта, просто може да се каже : "Алекс,включи/изключване на светлината", "Алекс, приглуши светлината до 80%". 【Милиони цветове могат регулиране на цветовата температура и яркост : на хладно светлина, който е по-близо до синьо, има ободряващ ефект, така че е подходящ сутринта.Топла светлина отпуска и е най-добре след залез слънце. 【Функция график и групово управление на】Можете да създавате графици за управление на интелигентни светлини, когато пожелаете.Дори когато сте далеч от дома или на почивка. Функция "Създаване на група" - това е толкова удобна функция в приложението, за да групирате крушки заедно, за да направи вашата всекидневна, спалня просто под едно управление. 【Икономия на енергия & широкото използване на】Умна електрическа крушка Wi Fi има рейтинг на продължителността на живота с 15 години, и намалява консумацията на енергия до 80% в сравнение с 60-ваттной лампа с нажежаема жичка, без яркост или загуба на качество;той предлага 16 милиона цвята, които са подходящи за всякакъв повод, като къща, хотел, музей, бар, кафенета, ресторанти.

Те също купуват с този продукт..