• Новинка
Калъф за червило с Огледало за Чантата, Подходящ за 3 Губных Червила, Мини-Калъф за Грим за Губных Червила, Кожен Органайзер за Червило Портативен за Пътуване, Индий?
zoom_in

Калъф за червило с Огледало за Чантата, Подходящ за 3 Губных Червила, Мини-Калъф за Грим за Губных Червила, Кожен Органайзер

BGN 9.60

Продукти
check Налично за поръчка

【Побира ДО 3 губных червила,】 Той може да побере 3 губных червило в калъф. (Забележка : след тестване пазете червило с дължина над 7 см, която не ще бъде лесно выскальзывать). 【Размер】Размерът на тази чанта за червило 2.7*0.8*3.7 инча (7*2*9.5 см).Много малък и удобен за переноске.Когато излезете навън, можете да го поставите в чанта, сак или раница.Много удобно. 【Чудесен материал】Тези кожени ленти за червило, изработени от висококачествена естествена кожа и старателно зашит до съвършенство.Издръжливи и меки салфетки лесни за почистване.Метална защелкивающаяся конструкция за лесен достъп. 【Калъф за червило с огледало за грим】Подкрасьте грим на устните по всяко време с помощта на малко огледало елате с чанта за червило, уверете се, че винаги е идеален, когато сте на работа или очаквайки следобедните срещи. 【Най-добрите подаръци за нея】Този органайзер за червило-най-добрият подарък за нея, за да изразят своята благодарност към семейство и приятели.Тъй като това е един полезен продукт, идеален подарък за рожден Ден, Коледа и рожден ден на събитието.Характеристики : - Може да се избегне червило черупки надраскани - Добър организатор червило, се сбогува с мръсна чантата си - Оборудвана с малко огледало, лесно да се определи грим - Кожен материал, мек издръжлив и лесен за почистване - Ярък цвят, сладък дизайн стил - Магнитен бутон за затваряне, който държи на съдържанието на подпора на място.Спецификация : Материал : Висококачествена кожа Размер : 2.7*0.8*3.7 см Капацитет : 3 червило Тегло : 50 g Опаковка : 1 х калъф за червило с огледало.

Те също купуват с този продукт..