• Новинка
12 броя Мини Капсула Червило Набор, Novobey Скъпа Капсула Дълга Антипригарная Чаша Червило, 12 Цвята Мини Капсули Червило Кадифе Матово Червило Комплект от 12 цвята)
zoom_in

12 броя Мини Капсула Червило Набор, Novobey Скъпа Капсула Дълга Антипригарная Чаша Червило, 12 Цвята Мини Капсули Червило

BGN 4.79

Продукти
check Налично за поръчка

【12 цвята мини-набор от червило 】Този набор от матово червило съдържа общо 8 класически цветове, всеки цвят има 2 бр. може да се прилагат различни цветове всеки ден в продължение на една седмица. 【Кадифе матово червило Set】12 цветни кадифени червила с высокоинтенсивными пигменти за незабавно появата на смелите устни.Червило съдържа овлажняващи съставки, които придават на устните комфорт, мекота и шелковистость, не пересушивая им. 【Дизайн на формата на капсули】Малък и сладък дизайн капсулите са лесни за носене и може да се използва по всяко време.Лесно се прилага и за изтриване, без да се притеснявате за пигментацията. 【Пигментация и дълголетие】Мини - матово червило, но пълна сила.Всеки нюанс е много пигментирован, не изсъхва, не липнет, е трайна и е водоустойчив. 【Няколко случая】Е копринена, изискан и елегантен, леко накрасьте устни, подходящ за грим всички сезони, особено в офиса, очаквайки следобедните срещи, пазаруване, лятна парти с приятели.Това е много удобно, много красив комплект за грим на устните, който е лесен за носене.Функция : 1. 12 супер сладки цветни капсульных помад2. Малък и портативен, лек и преносим, всеки ден не може да бъде тяжелым3. Лека и матова текстура, за да отговори на различните нужди на грим, за различни случай4. Водоустойчиви, не е лепкава чаша, без формули грим, наситен цвят заключване, ремонт на устните muscles5. Хидратиращ и определя, устойчив, без грим, питателна, не е суха, не е лесно да се придържа към чашкеспецификация : Вид : мини-капсула набор от червило Цветове : 12 цвята (както е показано) нето Тегло : 1 г*12 Qty : 12 Срок на годност : 3 летупаковка включва : 12 бр * Мини-капсула набор от червило Забележки : 1. Моля, позволете 2-3 см грешка се дължи на ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да купите.2. Цвят може да изглежда не толкова точно, колкото в реалния живот, се дължи на разликите между монитора на компютъра.

Те също купуват с този продукт..