• Новинка
ICCGBHGO Бамбук препарат за съдове, Бар на Притежателя на Сапун Saver Тава за Душата Баня Мивка Вана Кухня, Бамбук и Пластмасова Сапунерка Бял и черен (2 ЕЛЕМЕНТА)
zoom_in

ICCGBHGO Бамбук препарат за съдове, Бар на Притежателя на Сапун Saver Тава за Душата Баня Мивка Вана Кухня, Бамбук и Пластмасова

BGN 6.39

Продукти
check Налично за поръчка

[Сапунерка] тази препарат за съдове изработена от бамбук и ABS-пластмаса, 100% естествен бамбуково влакно, действително нетоксичен и безопасен материал, опаковка-2 броя, черен и бял цвят. 5 инча дължина, 3,5 инча, 1 инча височина. [Чудесен дизайн] основната конструкция на бамбук soap saver¡s се състои от бамбуково скоба и пластмасови листа, бамбук група е ефективна за предотвратяване на топенето на сапун във водата, опазване на сапун сух, с изключение на вашия сапун от отпадъци. [Идеален за повечето сценарии] това е модерна форма и цвят, ще се слее заедно с повечето сценарии за всеки кладенец.Можете да я поставите върху мивката в банята , кухненска мивка, вана.Тази сапунерка просто е необходимо в живота си. [Ежедневно посуда] препарат за съдове-това е толкова необходим и полезен елемент в живота на хората, че най-добрата сапунерка ще доведе до по-голямо удобство и да ви помогне да живеят, нашата сапунерка, тя не само има страхотен дизайн, тя също е с добро качество, е направена добре. [100% удовлетворенная гаранция] моля, свържете се с нас, ако имате някакви проблеми с този продукт, вие получавате 100% връщане, ако вие не сте доволни с този продукт.ПАКЕТ : 2 ЕЛЕМЕНТА комплект ПРОДУКТ : бамбук препарат за съдове Материал : бамбук, пластикцвет : черно и бяло.РАЗМЕР : 5 ИНЧА*3.5 ИНЧА*1 ИНЧ.

Те също купуват с този продукт..