• Новинка
LoDrid Множество Чанта за напитки с 6 Чаши за Доставка, Изолирано Чанта-поставка за Чаши с Подвижни Разделители и пагон, Преносима Чанта за Напитки по Домовете, На Улиц?
zoom_in

LoDrid Множество Чанта за напитки с 6 Чаши за Доставка, Изолирано Чанта-поставка за Чаши с Подвижни Разделители и пагон,

BGN 22.39

Продукти
check Налично за поръчка

ОТГОВАРЯ на ВАШИТЕ НУЖДИ : Този притежател на чаша оборудван с 5 сменяеми изолирующими разделители.Можете да настроите чанта в зависимост от вашите нужди.Който лесно се превключва между переноской 6 напитки, 3 чаши кафе и закуска, или използва цялата чанта за носене на храна.МУЛТИ - ДЖОБОВЕ : Тази чанта за напитки е с прозрачен джоб отгоре, два странични етажа джоба на ляво и на дясно, че е по-удобно за съхранение на прибори, салфетки, разписки, салфетки за подправки и т.н. ЗА ИЗНАСЯНЕ на : Регулируема презрамка осигурява лесен достъп вътре чанти за напитки и безплатна переноску ръце!Долната мека подплата дизайн, напитка, която не ще бъде лесно проливаться.Идеален за офис, отдих, пикник, вратата панел, Uber Eats и т.н. ИЗОЛИРАНИ МАТЕРИАЛИ : Този изолиран чанта за напитки е изработен от екологично чисти алуминиево фолио и трайни нейлонового външно материал, който може да поддържа температурата.Запази напитки хладно или топло, за да извършват ежедневни дейности на открито. 6 ЧАШИ ПРЕВОЗВАЧ - Размер на превозвача : 11.8" x 10" x8.7".Това е достатъчно, за да побере 6 чаши, и може да се сложи кафе, вино, сок, чай, енергийни напитки, коктейли, млечни шейкове и т.н. В този държач за напитки, както ви харесва.Използвайте го и се наслаждавайте на вашите щастливи мигове.

Те също купуват с този продукт..