• Новинка
wujomeas 2/4 Чаша Целулозни Влакна Напитка Носещ Тава Биоразлагаемый поставка за Чаши, Здрав Напитка, която носи за Горещи или Студени Напитки, Штабелируемый и Трайна, Е?
zoom_in

wujomeas 2/4 Чаша Целулозни Влакна Напитка Носещ Тава Биоразлагаемый поставка за Чаши, Здрав Напитка, която носи за Горещи

BGN 40.96

Продукти
check Налично за поръчка

☪【Eco-friendly & Practical】 : Сгъсти поставка за чаши экологичен и биоразлагаем, може да се рециклират и той е безвреден за околната среда. ☪【Отлична издръжливост】 : Държач за напитки здрав и удароустойчив, триъгълен дизайн осигурява голяма стабилност, като по този начин постоянно задръжте вашите чаши. ☪【Спестяване на пространство】 : Носител на напитката е разработен с канали, за да бъде удобен за използване.Идеален аксесоар за доставка на храна.Штабелируемый, за да ви помогне да спестите място. ☪【Многократно използване на】 : поставка за Чаши може лесно да се настанят 2 чаши по 8 унции-24 унции или 4 чаши по 8 унции-32 грама. ☪【Широко приложение】 : Подходяща за кафенета, магазини и по домовете, ресторанти за бързо хранене, заведения за хранене, десертни магазини и круглосуточных магазини. >>>>2/4 чаша с Държач за напитки Биоразлагаемый поставка за чаши за доставка хранене, кафенета и магазини на храна за вкъщи Характеристики : Име : Държач за напитки Материал : целулоза, Количество : 50 чаши Размер на притежателя за 2 чаши : около 21.5*11*4.5 см/8.46*4.33*1.77 Размер на притежателя чаша inch Cup за 4 чаши : около 21,5*21,5*4 см/8.46*8.46*1.57 inch Packing List : поставка за Чаши * 50 Бележки : поради светлинни ефекти и ъгли на снимане на цвета на продукта и показани на снимката може да има нюанси.Поради ръчно измерване са възможни отклонения в размер на изделия.

Те също купуват с този продукт..