• Новинка
WJDWJ 1 бр. Стенен Въже Организатор на Притежателя Четка Метла Закачалка за Домашно Рафтове За Съхранение Баня Смукателна Подвесная Тръба Куки (Цвят : бял)
zoom_in

WJDWJ 1 бр. Стенен Въже Организатор на Притежателя Четка Метла Закачалка за Домашно Рафтове За Съхранение Баня Смукателна

BGN 22.98

Продукти
check Налично за поръчка

Висококачествени стоманени пружини.Защитно определяне на един клик.Ясно организира домакински и градински инвентар и инструменти.Благодарение на висококачествена обработка на срока на експлоатация на дълготраен.Износоустойчиви гумени колела и буфери осигуряват дълъг експлоатационен живот.В него можете не само да организира метли и парцали, но и организирате всички инструменти, с куки.Описание : Висококачествени стоманени пружини.Защитно определяне на един клик.Ясно организира домакински и градински инвентар и инструменти.Благодарение на висококачествена обработка на срока на експлоатация на дълготраен.Износоустойчиви гумени колела и буфери осигуряват дълъг експлоатационен живот.Той може не само да организира метли и парцали, но и организирате всички инструменти, с куки.спецификация : Материал : PA + PEColor както е показано Опаковка в пакет : 1 *въже clip Please уверете се, че мястото приклеено един път, и метод на инсталация трябва да се извърши в съответствие с инструкциите за инсталация.

Material:
PA + PE
Color as shown :
Package Included:
1 *mop clip :
Please make sure that the location is glued once and the installation method must be carried out according to the installation instructions. :

Те също купуват с този продукт..