• Новинка
Титуляр Сешоар За Коса, Неръждаема Стомана Стенен Държач за Електрически Сешоар Щанд Сешоар Рафтове за монтиране на Стена за Баня, Фризьорски салон, Хотел Коса Инс?
zoom_in

Титуляр Сешоар За Коса, Неръждаема Стомана Стенен Държач за Електрически Сешоар Щанд Сешоар Рафтове за монтиране на Стена

BGN 7.67

Продукти
check Налично за поръчка

Титуляр сешоар за коса от неръждаема стомана : Притежателя на сешоар за коса взема материал от неръждаема стомана, държач за сешоар здрав, сешоар лек, стенен държач с гарантирано качество, не се колебайте да използвате.Титуляр вентилатор за коса може да ви направи по организиран и лесен за намиране.Приложимостта на : Притежател на сешоара може да се използва в бани, фризьорски салони, хотели, маникюрных салони и т.н., Поставка за притежателя на сешоар имат силна носещата способност, са стабилни, лесни за употреба, притежателят на сешоар е лесен за инсталиране на стена сешоар може да носи утяжеление сешоар, можете да използвате с доверие.Съхранение за Стенен сешоар за коса : Монтиране на стена притежателя на сешоар, удобно за съхранение на сешоар, поставка притежателя на сешоар прави стаята по-подреден, а скарата на сешоар за баня може да се използва в банята, в спалнята или всяко друго място, което ви харесва.Притежателите на сешоар за коса-това е закачалка за съхранение на притежателя на сешоар за коса, вмещающая инструменти сешоар за коса, съвместими с повечето видове и размери сешоар за коса.Спестяване на пространство : Организаторите за коса са лесни за използване, сешоар за коса може лесно да се съхранява вашите инструменти за грижа за косата, да спестите повече място в гардероба или тоалетката масичката и осигуряване на ред в банята или стаята.Титуляр сешоар създава допълнително пространство за съхранение там, където ви е необходимо.Перфектна украса : Органайзер за сушилни много подходящ за малки бани с ограничено пространство.Минималистичен дизайн, стил, стенен държач сешоар красив и модерен външен вид, перфектна украса.Висящи рафтове-органайзер-добър притежателя на сешоар за домакинство.Функция : 1. Материал : материал е от неръждаема стомана, издръжлив, лек, с гарантирано качество, не се колебайте да използвате. 2. Приложение : Могат да се използват в бани, фризьорски салони, хотели, маникюрных салони и т.н. 3. Съхранение : да съхранявате Удобно сешоар, правят помещението по-чист и може да се използва в банята, в спалнята или на всяко място, което ви харесва. 4. Спестяване на пространство : Тази сушилня за коса може лесно да се съхранява вашите инструменти за грижа за косата, да спестите повече място в гардероба или тоалетката масичката и осигуряване на ред в банята или стаята. 5. Стенен дизайн : Много подходящ за малки бани с ограничено пространство.Минималистичен дизайн, стил, красив и модерен външен вид, перфектна украса.Параметри : Тип на продукта : Държач за сешоар Материал на продукта : неръждаема стомана, ABS Осъществяване списък : 1 х стойка за сешоара 1 х Инсталационен пакет (2 х винт).

Item Type:
Hair Dryer Holder
Product Material:
Stainless Steel, ABS
Package List:
1 x Hair Dryer Holder :
1 x Installation Package (2 x Screw) :

Те също купуват с този продукт..