• Новинка
4 pack 150Feet BNC Vedio захранващ Кабел Pre-Made Al-in-One Camera Video BNC кабел Кабел Кабел Сив Цвят за за Видеонаблюдение ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ Security System с конектори(BNC Female BNC и to RCA)
zoom_in

4 pack 150Feet BNC Vedio захранващ Кабел Pre-Made Al-in-One Camera Video BNC кабел Кабел Кабел Сив Цвят за за Видеонаблюдение

BGN 39.98

Продукти
check Налично за поръчка

Токови охватывались от първия ден.ЕКСПЕРТНА техническа помощ : Истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и др.,, 4шт Сив цвят всичко-в-едно видео и захранване на камери за сигурност кабел включва 4шт BNC женски BNC женски конектори и 4шт BNC женски RCA мъжки адаптери.Готови plug и play готов кабел BNC и храна готови за работа.Два вида конектори за монтаж увеличават разстоянието за окабеляване.Подходящ за всички системи за видеонаблюдение, DVR Camera System,960 H, AHD 720 P/960 P/1080 P, HDCVI/HD-TVI/HD-SDI.PVC-45 P леярство,всички сезони кабел ви позволява да използвате на закрито и открито,предава видеосигналы и сервирайте храна dc адаптер за камери за сигурност.Съвместим с всички Kguard,Night Owl,Q-see, Swann,Zmodo и всякакви други устройства за видеонаблюдение с BNC и силови разширения/изходи.SHD(Super High-Definition )Преследване на Vedio и аудиопродуктами с висока разделителна способност за Вас. 2 pack BNC Vedio Power Кабел Pre-Made Al-in-One Camera Video BNC Кабел Wire Cord for Surveillance ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ Security System With Connectors(BNC Female and BNC to RCA) 25 FT / 50ФУТ / 100 FT / 150 ФУТА Available Въведение-Готови plug и play готов кабел BNC и мощност Готови за работа. -Два вида конектори за монтаж увеличават разстоянието за окабеляване . -Подходящ за всички системи за видеонаблюдение DVR камери,960 H, AHD 720 P/960 P/1080 P, HDCVI/HD-TVI/HD-SDI. -Съвместим с всички Kguard,Night Owl,Q-see,Swann,Zmodo и всякакви други устройства за видеонаблюдение с BNC и удлинителями/изходи на хранене. -Високо качество на PVC-45 P леене,атмосферостойкий кабел ви позволява да го използвате на закрито, така и на открито. -Трансфер на видео сигнали и храна постоянен ток камери за видеонаблюдение. Гаранция -1 година,моля, свържете се с нас, ако нашите кабел има някакви въпроси.Пакетът включва : -4шт BNC видео и силови кабели-4шт BNC Женски към BNC Женски конектори-4шт BNC Женски към RCA мъжки адаптери.

Те също купуват с този продукт..