• Новинка
Yudesun Комплекти Измервателни Инструменти, Аксесоари за Пистови Сайзеры с Кольцевым Увеличителем Нож Беседки Дръжка Чукове Размер Пръстени, Пръчки и Пръстеновидни ?
zoom_in

Yudesun Комплекти Измервателни Инструменти, Аксесоари за Пистови Сайзеры с Кольцевым Увеличителем Нож Беседки Дръжка Чукове

BGN 5.19

Продукти
check Налично за поръчка

★ Професионални комплекти за измерване на отпечатъци - Инструмент за измерване на размера на палеца с гумен чук, за направата на бижута. ★ Метален пръстен stick measure tool с американските размери 1-15 и европейски размери 41-76.Изпращане пръстеновиден сайзера е изработена от алуминиев материал.Комплект пръстен сайзеров е изработена от неръждаема стомана. ★ Перфектен за измерване на размера на пръста си с помощта на тази апаратура набиране,повече не трябва да се отгатне размерът на пръстена. ★ Този професионален комплект за бижута-идеален набор от инструменти за възрастни, които искат да направят своя собствена истински декорация на дома. ★ Продукти са включени : 1 x Пластмасова околовръстен беседки; 1 x метална околовръстен беседки; 1 x мед околовръстен прът; 1 x четири размера на пръстеновиден прът;1 x твърд железен прът; 1 x гумен чук.Състои се от : - Професионални комплекти за измерване на отпечатъци - Инструмент за измерване на размера на палеца с гумен чук за измерване на размери бижута. - Метален пръстен stick инструмент за измерване с американските размери 1-15 и европейски размери 41-76. Изпращане пръстеновиден сайзера е изработена от алуминиев материал.Комплект пръстен сайзеров е изработена от неръждаема стомана. - Идеален за измерване на размера на пръста си с помощта на тази апаратура набиране, повече не трябва да се отгатне размерът на пръстена. - Това е професионален комплект за бижута-идеален набор от инструменти за възрастни, които искат да направят своя собствена истински декорация на дома. - На помещение включва : 1 х Пластмасова околовръстен беседки. 1 x Метална околовръстен беседки. 1 х меден пръстен пръчка. 1 х пръстен пръчка четирите измерения. 1 x твърд железен прът. 1 х гумен чук.

Те също купуват с този продукт..