• Новинка
През цялата директен Тръбопровод, Мултифункционален OD 32mm 6063 Тръба от алуминиева сплав 2 елемента за събрания лагер места за роботи(по подразбиране)
zoom_in

През цялата директен Тръбопровод, Мултифункционален OD 32mm 6063 Тръба от алуминиева сплав 2 елемента за събрания лагер

BGN 36.72

Продукти
check Налично за поръчка

Отвора с резба : Има 4 резбови отвори M4x0.7, с разстояние 16 мм, в двата края, които могат лесно да се определи и инсталирате други части на робота. 6063 Алуминиева сплав : Изработен е от алуминиева сплав 6063, който е износостойким, траен и устойчив на корозия.Уникална комбинация : централен отвор съчетава в себе си кръг и квадратна форма, диаметърът на кръга е 14 мм, странична дължина на квадрат е 12 мм. Поддръжка структура : С подходящи скоби за тръби, използвани за многофункционални структурна подкрепа, проводници и кабели може лесно да мине през центъра.Съвместимост : Съвместим за gobilda, за TETRIX, за федералната търговска комисия, за ПЪРВИТЕ роботи, използването на лагери и подшипниковыми седалки с вътрешен диаметър 32 мм. Функция : 1. 6063 Алуминиева сплав : Изработен е от 6063 алуминиева сплав, която е износостойким, здрав и коррозионностойким2. Уникална комбинация : централен отвор съчетава в себе си кръг и квадратна форма, диаметърът на кръга е 14 мм, странична дължина на квадрат е 12 мм3. Отвора с резба : Има 4 резбови отвори M4x0.7, с разстояние 16 мм, в двата края, които могат лесно да се определи и да определят други подробности робота4. Подкрепа за структури : Със съответното струбцинами тръби, използвани за многофункционални структурна подкрепа, проводници и кабели може лесно да мине през center5. Съвместимост : Съвместим за gobilda, за TETRIX, за федералната търговска комисия, за ПЪРВИТЕ роботи, използването на лагери и подшипниковыми седлами с вътрешен диаметър 32 ммспецификация : Тип на продукта : 6063 Тръба от алуминиева сплав Материал : 6063 алуминиева сплав Определяне : Трансмиссионная алуминиева тръба е съвместим за gobilda, за TETRIX, за федералната търговска комисия, за ПЪРВИТЕ роботи, и може да се използва с лагери и подшипниковыми седалки с вътрешен диаметър от 32 мм Осъществяване списък : 2x6063 алуминиева сплав Tube Note : Моля, да отговарят на подходящ размер на проектиране, преди да използвате.

Item Type:
6063 Aluminum Alloy Tube
Material:
6063 Aluminum Alloy
Purpose:
The transmission aluminum tube is compatible for gobilda, for TETRIX, for FTC, for FIRST robots, and can be used with bearings and bearing seats with an inner diameter of 32mm
Package List:
2 x 6063 Aluminum Alloy Tube :
Please match the appropriate design size before use :

Те също купуват с този продукт..