• Новинка
uxcell Въглеродни Влакна Квадратна Тръба 3x3x2 мм Вътрешен Кръг Диа. 400 mm Дължина на Pultruded Въглеродни Влакна Тръба за RC Самолет 5 бр.
zoom_in

uxcell Въглеродни Влакна Квадратна Тръба 3x3x2 мм Вътрешен Кръг Диа. 400 mm Дължина на Pultruded Въглеродни Влакна Тръба

BGN 18.79

Продукти
check Налично за поръчка

Планът започва да тече от датата на закупуване.Счупване и повреди на продукта са покрити от гаранцията на производителя.Няма допълнителни разходи за ремонт - всички подробности, работна сила и доставка са включени в цената.Правила по всяко време, пълно връщане на парите в рамките на първите 30 дни.Можете да прехвърляте с подаръци.Прост процес на подаване на искове - подайте иск по всяко време 24/7 чрез мобилно приложение, онлайн или по телефона. дължина на страна 3 мм x 3 мм в напречното сечение(квадрат), вътрешен кръг с диаметър 2mm, с обща дължина 400mm.Пултрузия.Пултрудированная тръба означава, че всички влакна са в една посока, което я прави по-здрава, отколкото тканая тръба при опъване.Ниско тегло.Здрав като метал, но тежи само една пета част.Коррозионностойкий и огнеупорни.Гладка повърхност.Изработен от много устойчив на опън и единица еднопосочно въглеродни влакна с полирани.Прилагане.Пултрудированная тръби от въглеродни влакна, използвани за състезания, търтеи, крило хеликоптер RC, RC самолети и кораби, плаващи RC, хвърчила.

Те също купуват с този продукт..