• Новинка
Pevor Мини Проектор Лаптоп Открит за Домашно Кино Smart HD DLP Проектор за Мобилни Телефони, Таблет Ipad, Смартфон, фантастичен подарък за деца(от доставка от САЩ)
zoom_in

Pevor Мини Проектор Лаптоп Открит за Домашно Кино Smart HD DLP Проектор за Мобилни Телефони, Таблет Ipad, Смартфон, фантастичен

BGN 52.79

Продукти
check Налично за поръчка

Токови охватывались от първия ден.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други.Ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия продукт.В някои случаи ще заменим или отремонтируем му. 【За ДОМАШНО КИНО】яркост 50 лумена и голямо собствено разрешение осигуряват изключително качество на дисплея.Поддръжка на пропорцията между 16 : 9 и 4 : 3. 【Портативен мини размер】Този проектор е идеален за частния театър и образование на децата.Преносими ръчни размер го прави лесно преносим за употреба на открито!Толкова умен проектор може да се зарежда от електрическата мрежа.Подходящ детски проектор. 【ШИРОКОЪГЪЛЕН】проектор Led и резолюция 320*240пикселей.Размер на проекцията до 60 инча разстояние на прожектиране от 39,37 до 118 см. 【Съвместимост】Мулти-избор на интерфейс : HDMI+USB+AV вход+SD.Може да поддържа DVD, Xbox, PS4, мобилен телефон и т.н., Високоговорители вграден проектор , не е необходимо да се свързват към допълнителни четири високоговорителя. 【ВИСОКО КАЧЕСТВО】Ние се стремим да предоставим на 12-месечна гаранция, безплатна замяна или пълно възстановяване на средствата, за да се уверите в удовлетвореността на вашата покупка.Този проектор е идеален за частния театър и обучение на деца.Размер на ръкохватката го прави лесно преносим за употреба на открито!S. uch умен проектор може да се зарежда от източника на захранване.Яркост 50 лумена и собствена резолюция 320*240 осигуряват изключително качество на дисплея.S.горе съотношение между 16 : 9 и 4 : 3. Led проектор и резолюция 320*240 пиксела.Размер на проекцията до 60 инча разстояние на прожектиране от 1 м до 3,8 м Интерфейс ulti-selection : HDMI+USB+AV вход+SD.C.an поддръжка на DVD, Xbox, PS4, мобилен телефон и т.н., S. peakers вграден проектор , не е необходимо да се свърже с някакъв допълнителен колонки.Език : китайски, английски и други 23 езика.Защита на околната среда на живот, безвредни за очите.Можете да използвате HDMI връзка, за да го включите много лесно.Това определено е перфектния избор за забавление на закрито и на открито.Проектор използва екологичен ABS-пластмаса и led светлина за защита на вашите очи и здраве.Ние ви препоръчваме да го използвате в тъмна среда, за да получите най-добрите резултати.

Те също купуват с този продукт..