• Новинка
UC18 150 лумена HD 320 x 180 Цифров проектор led с дистанционно управление, поддръжка за USB/SD/VGA/HDMI FlareStarus (Цвят : бял)
zoom_in

UC18 150 лумена HD 320 x 180 Цифров проектор led с дистанционно управление, поддръжка за USB/SD/VGA/HDMI FlareStarus (Цвят

BGN 51.76

Продукти
check Налично за поръчка

1. Патентован дисков фокусирующий обектив.Отказа от Нов груб начин на пресукване на обектива, за да се съсредоточи. 2. Са се отказали от традиционния стар начин за отстраняване на прах.Просто трябва да е на 5 минути с помощта на прости инструменти, за да може лесно да реши проблема с прах. 3. Лек и портативен,е лесно да се вземе.Система : Мултимедийна система. 4. Подкрепа за въвеждане на резолюция 1080p (макс.).Супер декодиране sudio и vidieo. 5. Висока ефективност,по-прост,лесен за привестись в действието му.Добре дошли в моя магазин.Ние-нова марка,и ние ще се стремим да предоставим на нашите клиенти най-доброто изживяване и услуги. Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти или услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.2. Стока ще бъде изпратена през Китай, ние ще обработим поръчката навреме и изберете бърз и сигурен начин за изпращане.Това обикновено отнема 10-20 работни дни от датата на доставка.3. Магазин обещава, че ако всички стоки, които имат проблеми с качеството, те могат да върне стоката безусловно.1. Патентован дисков фокусирующий обектив.Отказа от Нов груб начин на пресукване на обектива, за да се съсредоточи.2. Са се отказали от традиционния стар начин за отстраняване на прах.Просто трябва да е на 5 минути с помощта на прости инструменти, за да може лесно да реши проблема с прах.3. Лек и портативен,е лесно да се вземе.4. Подкрепа за въвеждане на резолюция 1080p (макс.).Супер декодиране sudio и vidieo.5. Висока ефективност,по-прост,лесен за привестись в действието му.6. Супер ярка система за осветление LED проектира брилянтна снимка на вашата стена на коефициент на контраста от 500 : 1.7. Система : Мултимедийна система.8. На терминала на входния сигнал : AV TF HDMI.9. Смогите се използва с една литиева батерия от 1500 mah (не е включен в комплекта).Проектор с екран Full HD 1080 P Поддържа безжична огледало екран и дълъг живот на Miracast.

Те също купуват с този продукт..