• Новинка
Определяне на радионяни за камерата VAVA Baby Monitor VA-IH006/ VA-IH009,Монтиране на стена с регулируем ъгъл на Наклона,Материал от алуминиева сплав (бял)
zoom_in

Определяне на радионяни за камерата VAVA Baby Monitor VA-IH006/ VA-IH009,Монтиране на стена с регулируем ъгъл на Наклона,Материал

BGN 8.79

Продукти
check Налично за поръчка

РЕГУЛИРУЕМА монтиране лесно да се регулира, което ви позволява гъвкаво позиция на камерата бебефони VAVA.Вече не се притеснявайте, че бебето ще бъде извън екрана.ЧИСТ ВЪНШЕН вид И здрав - Това е регулируема конзола за монтиране специално разработен за камерата VAVA baby monitor, произведени от алуминиева сплав,изглежда чист, умен и здрав.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - Сигурно закрепване на стената или на тавана с помощта на приложените инструменти.Закрепете камерата на креплению и нагласете си под правилния ъгъл.Няма други сложни съединения и съединителни детайли не е необходимо, само за няколко минути.Абсолютно безопасно - оборудван стикер 3 M и един фиксиран винт, за да се избегне падането на вашето устройство. 100% удовлетворение - 30 дни без да се налага връщане/възстановяване за този закрепване на камерата! 100% без риск за закупуване : Вие ще бъдете на 100% доволни, или ние ще възстановим парите си обратно.Ако не ви харесва това за монтиране на камера, не се колебайте да се свържете с нас,ние не пожалеем усилия, за да се погрижат за вас.Удобства : . ✔ Здрав устойчив на корозия алуминий. ✔ Лесен за инсталиране, без никакви затруднения. ✔ Ъгъл на наклон на камерата осигурява най-добрия възможен преглед. ✔ Универсални стойки позволяват монтиране на охранителни камери в тавани или стени, което дава повече възможности за инсталиране на камери. ✔ Съвместимост с камера VAVA baby monitor и други универсални монитори.Бележки : следи бебето VAVA не е включена в комплекта.Съдържание на пакета : . 1x Монтиране на стена. 2x Стенен винт и вилица. 4x Винт за закрепване с плоска глава. Етикети 3x 3 M.

Те също купуват с този продукт..