• Новинка
Мини следи бебето, Интелектуалното Възприятие на 150 Градуса за Мониторинг на Произволна Област 2-Лентов Гласова Комфорт Младенческий Монитор за Маси, Шкафове за Де?
zoom_in

Мини следи бебето, Интелектуалното Възприятие на 150 Градуса за Мониторинг на Произволна Област 2-Лентов Гласова Комфорт

BGN 36.56

Продукти
check Налично за поръчка

[150 градуса мониторинг] Мултиплен система за ранно предупреждение и интелигентно наблюдение за предотвратяване на аварии. Супер широк ъгъл 150 °, ефективно намалява мъртвите ъгли, и за детето може да се грижи, където и да отиде. [Адаптивни област] Настройване на областта, грижа за мобилен телефон и грижи за болните могат да бъдат монтирани едновременно.Когато детето се появява в неподвижна и активна зона, се включва аларма , индикатор мига , звучи сигнал за тревога. [Интелектуалното възприятие] Интелигентна сензорна система, двупосочна гласова комфорт по всяко време, и подтолкните плач на бебето и висока температура към мобилен телефон чрез тъжен наблюдение и изпращането на сигнал за тревога. [Дистанционно преглеждане] Приложение е отдалечен, и дете може да го види, когато пожелае.Отворете приложението, за да видите динамиката на бебето си по всяко време и поддържа множество души онлайн едновременно. [Приложим сценарий] Конструкция на базовия пружинен закрепване може да се прилага на по-голямо количество сцени, като например бюра, шкафове и детски огради.Функция : 1. [Интелектуалното възприятие] Интелигентна сензорна система, двупосочна гласова комфорт по всяко време, и натиснете плач на бебето и висока температура към мобилен телефон чрез плач наблюдение и изпраща alarm 2. [150 градуса за мониторинг] Множествено ранно предупреждение и интелигентна сензорна система за предотвратяване на аварии. Супер широк ъгъл 150 °, ефективно намалява мъртвите ъгли, и за детето може да се грижи, където и да отиде 3. [Адаптивни област] Настройване на областта, грижа за мобилен телефон и грижи за болните могат да бъдат монтирани едновременно.Когато детето се появява в неподвижна и неактивни област, стартирайте часовник с аларма , индикатор мига , звук сигнал4. [Дистанционно преглеждане] Приложение е отдалечен, и дете може да го види, когато пожелае.Отворете приложението, за да видите динамиката на бебето си по всяко време и поддържа множество души онлайн едновременно 5. [Приложим сценарий] Конструкция на базовия пружинен закрепване може да се прилага на по-голямо количество сцени, като например бюра, шкафове и детски огради Как да използвате : Преди употреба, моля, прочетете ръководството и изтеглите V380pro предварително.Включете захранването с помощта на USB кабел.Натиснете бутона за нулиране след включване, и ще се появи поздрав за захранване.Мобилният телефон влиза в интерфейса на приложението, натиснете знак+, за да добавите устройството, изберете функцията за сканиране, выровняйте QR кода на гърба на клипсе в долната част на монитора, за да се свържете сканиране на кода.След кв.

Те също купуват с този продукт..