• Новинка
Рампи рамка HJZHBSX за кола на рампата на прага на рампата за инвалидни колички, преносими алуминиеви рампи за изтегляне, тампон на наклон за достъп отвора на вратата No
zoom_in

Рампи рамка HJZHBSX за кола на рампата на прага на рампата за инвалидни колички, преносими алуминиеви рампи за изтегляне,

BGN 19.20

Продукти
check Налично за поръчка

【Трайна и стабилна】Построена от здрав, издръжлив, устойчив на корозия на алуминиева сплав, тази безопасна носеща способност на рампата е 300 кг/661 килограм. 【Идеален противоскользящий】устойчива на плъзгане,водоустойчив висока дърпане повърхност за максимално сцепление, допринася за извисяване.идеален за употреба във всяка област,както на закрито, така и на открито. 【Преносим многофункционален рампа】Рампи, го правят идеален за инвалидни колички,ходунков или хора с тростями,за да се изкачи и да слезе на входа, разтегателен стъклен вратите и приповдигнато борси, както и лесно преместване на мебели с помощта на колела или на ролки. 【Лесно да се съхранява】Лек дизайн, което прави тази рампа лесен и удобен за съхранение в колата или у дома. 【100% Гаранция за удовлетвореност на】Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакъв проблем с вашата поръчка.Ние ще ви отговорим и позволете на съмненията в рамките на 24 часа.Получете по-лесен достъп до повишени повърхности с помощта на този на рампата.Покрити с плъзгане повърхност, за да се предотврати приплъзване, което го прави идеален за всякакви метеорологични условия.● Спецификация : Име деталя : Рампа за инвалидни колички Материал : Aluminum Color : Black Weight Капацитет : 300kg/ 661lbs● Характеристики : Лек преносим многофункционална сгъваема рампа, достатъчно за съхранение и лесно транспортиране.Устойчива на плъзгане повърхност предотвратява преместване на колелата по време на употреба на рампата, което го прави много сигурна след включване.Алуминиев корпус за здравина, издръжливи и за широкото използване на открито, той е устойчив и жестоко за надеждност и подкрепа по време на употреба.Този пътната връзка осигурява лесен достъп за скутери, мотори, мотоциклети и всякакви други обемисти колесни на обекта.Този рампа може да се използва с инвалидными колички, газонокосилками, скутерами или друг тежък предмет, който може да има проблем със стълби.● Пратката включва : 1 × рампи за инвалидни колички● Съвети : Доставка на колети отнема от 9 до 15 работни дни.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакъв проблем с вашата поръчка.Ние ще замени или ще ви върнем парите без колебание.Тъй като размера по-горе, се измерва ръчно, размерът на реалното продукта, който сте получили, може да се различават малко от размера по-горе.Моля, имайте в предвид, че се дължи на разликата в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението.

Item name:
Wheelchair ramp
Material:
Aluminum
Color:
Black
Weight Capacity:
300kg/ 661lbs
● Characteristics:
Lightweight Portable Multi Use Folding Ramp, enough to store and transport easily. :
Anti-slip surface, prevents wheels moving around whilst using the ramp, making it very safe once on. :
Aluminium body for strength, durable for extensive use outdoors, it is steady and tough for reliability and support whilst using. :
This ramp provides ease of access for scooters, bikes, motorcycles, and any other unwieldy wheeled object. :
This ramp can be used with wheelchairs, lawn mowers, scooters or any other heavy item that may have trouble with stairs. :
● Package Include:
1 × Wheelchair Ramps :
● Tips:
It only takes about 9 to 15 working days for the parcel to be delivered. Please feel free to contact us if you have any problem about your order. We will replace or provide you a refund without hesitation. :
Since the size above is measured by hand, the size of the actual item you received could be slightly different from the size above. :
Please be reminded that due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :

Те също купуват с този продукт..