• Новинка
Бордюрный рампа на склона на пътя Гумена пътят по склона на склона на височина 14 сантиметър Специална площадка за вътрешна или външна употреба (цвят : черен размер :
zoom_in

Бордюрный рампа на склона на пътя Гумена пътят по склона на склона на височина 14 сантиметър Специална площадка за вътрешна

BGN 36.48

Продукти
check Налично за поръчка

Ако имате някакви въпроси по време на инсталирането или използването, пишете ни по електронната поща, ние бихме искали да помогнем. ♥ След продажбата : Нашите продукти са преминали строг контрол на качеството, моля, не забравяйте да си купите, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим най-доброто качество на обслужване. ♥ Нашите гумени рампи предназначени за облекчаване на удара на всички колела, или на превозното средство, благодарение на тяхната амортизация и способността за намаляване на шума. _BOS_ Гумени рампи могат лесно да помогнат тежък оборудване се изкачи, без да вредят на гуми и други части. ♥ Направи достъп до дома или градината много по-лесно за тези, които имат мобилните скутери и инвалидни колички, или дори за градинари, които използват колички, градински колички или колички за чанти.Сверхпрочная конструкция от термопластичной каучук.Отлична тяга и тегло здрав едно парче гумен праг на рампата е идеален както за вътрешно така и за външно ползване use.Name : Гумена рампа Материал : гума Размер : 50x32x14 см Продукт здрав и издръжлив, с продължителен натиск, той отнема много време в използване.На повърхността се прави с нескользящим каре, който увеличава триенето и предпазва от подхлъзване.Долен квадратен слот за карта памет ви позволява да циркулира водата и предотвратява натрупването на дъждовна вода.Тъй като гумена еластичност на кожата, продуктът е значително отслабена удар на кораба през време на намаляване на влиянието на чувствата добра амортизация на въздействието и ефекта на намаляване на шума.Нашите мобилни рампи имат товароносимост stronge, за да могат лесно да транспортират хора и превозни средства-от каруци, каруци, колички, велосипеди и скутери до мотор и камион.Можете да използвате нашите рампи за мобилни скутери в кухнята, градината, и дори и при запис.Съдържание на пакета : 1*Гумена рампа.забележка : 1. Допуска се отклонение 1-3 см от ръчно измерване.2. Признава малка хроматическую аберрацию поради различна резолюция на дисплея.

Те също купуват с този продукт..