• Новинка
Dahey Дървена Венец от Мъниста, с Пискюли Банер Пискюл Топки, Гирлянди, Декоративни Стенни за Бохо Домашен интериор, Душата на Дете, Детска Стая, Сватба, Рожден Ден Кол?
zoom_in

Dahey Дървена Венец от Мъниста, с Пискюли Банер Пискюл Топки, Гирлянди, Декоративни Стенни за Бохо Домашен интериор, Душата

BGN 57.28

Продукти
check Налично за поръчка

Тези прежди гирлянди са идеално допълнение към всеки дом ,като Коледа, Деня на благодарността декор.Те са също много подходящи за детската душа, булчински душ, сватба, рожден ден, парти на открито, фон за снимки и много други неща.Тази дървена венец от перли, подходяща за различни стилове на украшения; пискюли могат да се движат по протежение на памучни въжета, и четката може да бъде подтянуты по-близо в съответствие с техните собствени предпочитания, които ще имат по-къса и пълна ефекти, или да ги отдели и да се получи по-дълъг, по-елегантен ефект. това ще добави топлота и сладост пространството.Лесно можете да ги обесим на стени, легла, шкафове, колона легла, огледала, камина, кутия и много други.Тази коса по-здрава и множество.Когато те пристигат, всички топки са взети заедно,така че разстоянието между всяка топка и обща дължина може да се регулира по най-добрия начин по ваше желание.Кръст Бод Опаковка : 3 бр., в това число 1 бр. дървени мъниста венец, 1 бр. пискюл венец, 1 бр. четка венец.Размер : дължина дървени мъниста 45", с обща дължина топчета, гирлянда 94", както и дължина на четката 5"".Чудесен подарък за нов дом, за приятел, на семейството или просто за някого, когото обичате.Това е добър избор и ще добави и щастлива атмосфера всеки да си събитието.

Те също купуват с този продукт..