• Новинка
YYDFPIIA Изкуствени Цветя, Рози Венец на входната Врата Венец за Дома за Партита на Закрито отвори Прозореца на Стената на Сватба Парти Декорации
zoom_in

YYDFPIIA Изкуствени Цветя, Рози Венец на входната Врата Венец за Дома за Партита на Закрито отвори Прозореца на Стената

BGN 62.64

Продукти
check Налично за поръчка

Размер : 36*40 виж Венец може да се използва многократно по всяко време на годината, и то ще се съхранява свежи и трайни за дълго време.Лесни за почистване чрез пръскане и протиранием влажна кърпа,а при ниски експлоатационни разходи,без поливане.Този цветен венец е подходящ за вътрешно и външно използване.Чудесен избор за украса на врати, прозорци, стени, кухня, хол, спалня, сватба и рожден ден.Идеален за венец на входната врата, сватбен венец, фестивалния и венец, добре дошли венец, декорация на дома и коледен венец.Този цветна градина врата венец ще ви романтично чувство и ще създаде весела празнична атмосфера.Можете да го използвате като перфектен подарък за семейството си, дъщеря си, приятелите и любимите си за Деня на Свети Валентин, Ден на майката, Коледа, сватба, рожден ден и т.н. Добре дошли в нашия магазинесли имате някакви въпроси, моля, да ни уведомите по електронната поща, Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часовспецификация : Тип : венокприменение сценарии : стени, входни врати, камини, всекидневни, спални, трапезарии, камини, тераси, оконныйцвет : Както е показано Материал : коприна плат + ротанговое кольЦепакет Съдържание : 1 x венец Само посоченото съдържание на пакета, както и други продукти, които не са включени.Забележка : 1. Моля, позволете 1-5 см грешки от ръчно измерване.2. Цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори не е калибриран еднакво.

Type:
Wreath
Application scenarios:
walls, front doors, fireplaces, living rooms, bedrooms, dining rooms, mantels, porches, windows
colour:
As shown
Material:
Silk cloth + rattan ring
Package Contents:
1 x Wreath :
Only the above package content, other products are not included. :
1. Please allow 1-5cm errors due to manual measurement. :
2. Item color displayed in photos may be showing slightly different on your computer monitor since monitors are not calibrated same. :

Те също купуват с този продукт..