• Новинка
Uteuvili 2 БР Морско Свинче Клетка Втулки Морско Свинче Легла Миещи Урината Подложки за Малки Животни, Супер Абсорбиращи Водоустойчив многократна употреба Противоско?
zoom_in

Uteuvili 2 БР Морско Свинче Клетка Втулки Морско Свинче Легла Миещи Урината Подложки за Малки Животни, Супер Абсорбиращи

BGN 26.39

Продукти
check Налично за поръчка

【Комплект от 2 супер ценности】Размерът на нашата клетка за морско свинче е 24*47, което е идеално за местообитания на морско свинче / клетки.В една опаковка има 2 гъба.Когато човек трябва да се почиства, другият е лесно да се замени, че е много удобен и на достъпна цена. 【Fast Absorbent & Leakproof】Нашите втулки за клетки за морски свинчета използват абсорбиращ памук, който е с 10% по-дебел обикновените плочки за клетки, които могат бързо да абсорбира влагата и миризмата на екскременти.В същото време специален водоустойчив слой TPU може да се предотврати проникването на влага и избягване на оцветяване на клетки и пол. 【Моющийся и многократна употреба】са лесни за почистване, можете да се пере ръчно или да използвате пералната машина и сушилнята.Високо качество издържа на многократно използване, по-екологично и икономично, отколкото за еднократна употреба стърготини. 【Сладки и удобни накрайници за уши за клетки】Повърхността на нашия подложка клетки за морски свинчета отпечатан плат полиестер, която е не само красива, но също така е лесно за да почистите косата морски свинчета, сено и какашки, като същевременно осигуряват удобство и по-чиста околната среда за вашите морски свинчета.Намаляване на вероятността от възникване на бактериални заболявания. 【Силиконова точка устойчива на плъзгане】Нашите втулки за клетки за морски свинчета са изработени от 4 слоя материали, а долния слой е проектиран с по-висока стойност нескользящих силиконови точки.Дали е гладка етаж или на дъното на клетката, може здраво да държат, не се движат.В Uteuvili ние предлагаме на клиентите най-сигурните и удобни продукти за домашни любимци.Ние работим усилено, за всеки един от нашите продукти е подходящо и достъпно за вашия домашен любимец.Позовавайки се на приятелски настроен и отзивчив услуги, ние се стремим да създават полезни продукти, които ще радват нашите лоялни клиенти по целия свят!.Втулки за клетки за морски свинчета Uteuvili са идеални за вашата среда / клетки за морски свинчета 24"x 47". 2 подложка за клетки в една опаковка.

Те също купуват с този продукт..