• Новинка
MOMODEER за Шиене, Набор, 131 бр. Шевни Набор от Premium Шевни Аксесоари с Калъф За Носене, Шиене, Определени за Пътуване Фамилна Къща, Приложими към Работата и Извънредни Сит?
zoom_in

MOMODEER за Шиене, Набор, 131 бр. Шевни Набор от Premium Шевни Аксесоари с Калъф За Носене, Шиене, Определени за Пътуване

BGN 53.60

Продукти
check Налично за поръчка

【Дизайн "всичко в едно"】 Този набор от игли е пълен и практичен с 131 професионален аксесоар, който ще ви помогне за изпълнение на различни видове шевни.Той също така включва в себе си всички инструменти, за да отговарят на вашите нужди шиене. 【Лесно да носите със себе си】 Всички шевни принадлежности, поставени в компактна опаковка с цип, която е компактен и не се откачи.Лек, удобен в переноске и съхранение.Можете да го вземете със себе си в пътувания, бизнес пътувания, дори и на всякакви събития (например, банкети, мероприятия, сватби, меден месец и др). 【РАЗНООБРАЗИЕ от ЦВЕТОВЕ И ОБЗАВЕЖДАНЕ】 По-131 броя на премията шевни принадлежности, включително 30 цветни макари, висококачествени и разнообразни игли, мощни ножици от неръждаема стомана, панделки и красиви копчета и т.н. 【ШИРОК СПЕКТЪР от ПРИЛОЖЕНИЯ】 Полиестерни шевни конци се използват на повечето ръчни шевни машини и шевни машини с функция за автоматично навиване, можете лесно да работят с конци за шиене на изделия от ръчно изработени дрехи, чаршафи, пердета и завивки и т.н. 【Практичен подарък за всички възрасти】 Своя мъдър избор на подарък за вашата майка, баба, очарователните деца, най-добрите приятели, любовници, дори на начинаещите майстори или ентусиасти " направи си САМ.Те ще ви благодаря за вашия лек и полезен подарък!.Размер на облекло набор е такъв, че осигурява достатъчно място за всички аксесоари, а можете да добавите и други аксесоари по своему.Също така с джоб отстрани и петлевой дръжка за удобно носене, Този комплект за шиене, - прекрасния подарък за Деня на майката, Ден на децата и на Коледа!Независимо от това, дали сте супермамой, певица, шивачи, турист, студент, възрастен или начинаещ шиене, това определено е нещо, което хората обичат да се използва по всяко време на годината.Полиестерни шевни конци се използват на повечето ръчни шевове, а шевна машина с функция за автоматично улавяне ви позволява да работите с конец за шиене diy, дрехи, чаршафи, завеси и пердета.завивки и т.н.можете лесно да довърши своя проект за шиене.Се научат да шият на ръка-това е едновременно забавно и расслабляюще, независимо от това дали сте начинаещ или професионалист, което ви позволява да получите практически опит, като свои собствени изделия.Цвят на някои инструменти ще бъдат изпратени на случаен принцип.Устройство за продевания конец в игла може да ви помогне лесно конец до конец в иглата без очила, особено за възрастните хора.

Те също купуват с този продукт..